10.000 TL ile ne zaman sistem toplanmalı?

Şimdi kullanmayacak iseniz almanız mantıksız olur hocam, her geçen gün yeni teknoloji çıktığı için 2 yıl sonra pişman olabilirsiniz.

Zaten kaybetmeyecekleri için yine düzelmez hocam.

Siyasete girmek istemiyorum ama şimdiden (tarafsız) anketlerde muhalefet rahatlıkla geçebiliyor.
 
Merhabalar, uzun zamandır bilgisayarla haşır neşir değilim, çalışmaktan pek zamanım olmuyor. İyi kötü anca para biriktirdim. Yeni bir sistem satın almayı düşünüyorum ama satın alsam bile birkaç sene bilgisayarda zaman geçiremeyeceğim ama şu anda almazsam da hiper enfeliyasyon, dolar kuru gibi durumlar yüzünden kim bilir 2 sene sonra sistem toplamak daha fazla zorlaşacak. Şu anda 10 bin TL biriktirebildim. Acaba 2 sene sonra mı alsam ya da şimdi alıp kenarda kalsın mı ileride fiyat yükselir diye? Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

12 TL durum 14TL olmuş beklenmemeli. Firsatlar takip edilmeli.
 
Global çip sıkıntısı 2023'den önce bitecek gibi değil. Türk lirasının değer kaybı duracak gibi değil ,bilim ile bakıldığında, kaldı ki 2022'de FED'in faiz arttırımına gideceğinden sağır sultanların bile haberi var. Global enflasyon krizi var. Demem o ki ne alınacaksa yapılacaksa hemen yapılmalı. Kısa vadede black friday indirimini bekleyebilirsin.
 

Geri
Yukarı