2020 Ne zaman sistem toplanmalı?

Bütçe
10000-15000
Ben teoriler de felan değilim. Çinde maalesef üretim duruyor bu tarz olaylar yüzünden bunun etkisi olacaktır az da olsa.
Ben yıl sonuna kalacağına inanmıyorum. Sonuçta bu olanlar en çok çin ekonomisine zarar veriyor ve eninde sonunda yapabilecekleri en yakın tarihte tekrar üretime başlayacaklarını düşünüyorum.

Ben yıl sonuna kalacağına inanmıyorum. Sonuçta bu olanlar en çok çin ekonomisine zarar veriyor ve eninde sonunda yapabilecekleri en yakın tarihte tekrar üretime başlayacaklarını düşünüyorum.
Hastalığın şakası olmadığı kesin ama çözüm süreci hızlandırılmalı eğer böyle büyümeye devam ederse Çin de zaten ülke ekonomisi olarak zarar görürler. Bu virüs yüzünden çoğu firma farklı bölgelerde ki üretim tesislerine gözü dikti son zamanlarda. Ne olur bilemem ama umarım çözüm bulurlar bir an önce.

Çin şu anda aşıyı buldu, ancak sevinmeyin. Çünkü kalıcı çözüm değil, Çin şu anda elinden geleni yapıyor emin olabilirsiniz. Çinli arkadaşlarım var ve her gün bilgi alıyorum. O kadar korkulacak bir durum da yok. Üretim neredeyse hiç yapılmıyor. Bu yüzden her ürün stoktan temin ediliyor. Stok azaldıkça fiyatlar artıyor. Ancak bu olay çok uzun sürmez, 2-3 aya kadar her şey unutulur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı