Merhaba daha 2 hafta önce bende vatandan bir sistem topladım kdv indirimi vardı tabi şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar sürekli vatandan sistem mi toplanır piyasanın çok üstünde olduğu yönünde yorumlar yapmış, taksitli alışverişte vatan gayet cazip bir site diğer sitelerde taksitli alışveriş yapmak istersen vatanın fiyatlarını bile geçiyor.Ha tabiyki eğer nakit olarak alışveriş yapıcaksan itopya gibi siteler çok daha karlı olur sizin için(Vatanın KDV İndirimli Dönemleri Hariç).
Neyse topladığım sistem şu;
Asus geforce RTX2060 gaming ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus RTX2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
www.vatanbilgisayar.com
GSKILL 16GB (2X8GB) SniperX Orman Kamuflaj DDR4 3000Mhz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
AMD Ryzen 7 2700X Socket AM4 4.3GHz 20MB Önbellek 105W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
COUGAR TURRET V2 RGB 700W 80 PLUS GAMING USB3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
ASUS ROG STRIX B450-F GAM. AMD B450 Soket AM4 Ryzen DDR4 3200MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SAMSUNG 500GB SSD kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al.
www.vatanbilgisayar.com
Bu benim kendime satın aldığım sistem yaklaşık 7900 TL gibi bir rakama satın aldım tabi kdv indirimi varken düşünebilirsin istersen ekran kartını 2070 yapabilirsin bana yeterli olacağı için 2060 aldım. Kasada 3 adet fan var kaliteli bir kasa Cougar dünyaca ünlüdür Türkiye de pek bilinmez, kasada egzoz fanı mevcut olmadığı için
be quiet! PURE WINGS 2 BL081 Soğutucu - Nanokatalog bu fanı aldım çok kaliteli bir fan ihtiyacını fazlasıyla görücektir.