10.000 TL Vatan'dan sistem toplama

Vatan bilgisayarda indirimde tabi ki alışveriş yapılır buna kimse karşı çıkmaz. Tabi normal sattığı fahiş fiyatların indirimle bile piyasa fiyatlarına yetişebildiği ürünlerden değil, onları her hangi bir gün her hangi bir firmadan zaten alabilirsin. Piyasa altına düşen ürünlerden arkana bile bakmadan al.

Normal fiyatlar konusunda da fahiş sattığı da üründen ürüne değişiyor. Örneğin MSI 2060 Gaming Z veya MSI B450 Gaming Plus gibi ürünler Vatan'da da, İtopya'da da, İnventus'da da aynı fiyatlarda. 2600X mesela Vatan'da 100TL daha pahalı.

Bu saydığınız 3 firmada zaten piyasanın üzerinde fiyatlarla satış yaptığını düşündüğüm firmalar.
Vatan
Piyasa
Üstelik burada insaflı bile davranmış Vatan, daha nelerini, ne fiyat farklarını gördük. İnsaflı davrandığı bile neredeyse sisteme bir donanım parası ediyor hesaplayın işte siz buradan.
Tekrar belirtiyorum istisnalar olur her zaman olacaktır, olmasaydı barınabilir miydi?
Başlık sahibi Vatan' dan tavsiye yapmayacak yazmasın demiş arada gördüm o mesajı, dolayısı ile konuyu uzatmaya gerek yok. Biz insaniyet namına gördüğümüzü, düşündüğümüzü, deneyimimizi paylaştık. Dikkat edin de 9000 TL bütçe ile bir yakınıma yaptıkları gibi size de 1050Tİ lı bir sistemi kakalamasınlar.

Sinerji bilgisayarı tavsiye ederim. Kaliteli hizmet. Sistemi kurup tüm bileşenleri ağır testlerden geçirip hazır kurulu sistemin yanında tüm kutu ve evrakları yolluyorlar. Hazır sistemleride var daha uygun.

Alacağın parçanın fiyatını akakce.com üzerinden kontrol et. Çok fazla fiyat farkı verme.

Hem Vatan'dan hemde İtopya'dan topladım sen bilirsin ama fark bariz ortada.

İtopya link:Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
Screenshot_20190302-130900.jpeg
Screenshot_2019-03-02-13-15-23.jpeg

Sent from my FIG-LX1 using Technopat mobile app

Herkes Vatanı kötülemiş ama ben 1-2 hafta önceki KDV indiriminden 620TL ye GTX 1050 700TL ye Ryzen 3 1300X aldım ve itopya da indirimde 388TL (normalde 422) olan anakarttı (A320M-PRO-E) 320TL ye aldım

Merhaba daha 2 hafta önce bende vatandan bir sistem topladım kdv indirimi vardı tabi şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar sürekli vatandan sistem mi toplanır piyasanın çok üstünde olduğu yönünde yorumlar yapmış, taksitli alışverişte vatan gayet cazip bir site diğer sitelerde taksitli alışveriş yapmak istersen vatanın fiyatlarını bile geçiyor.Ha tabiyki eğer nakit olarak alışveriş yapıcaksan itopya gibi siteler çok daha karlı olur sizin için(Vatanın KDV İndirimli Dönemleri Hariç).
Neyse topladığım sistem şu;

Bu benim kendime satın aldığım sistem yaklaşık 7900 TL gibi bir rakama satın aldım tabi kdv indirimi varken düşünebilirsin istersen ekran kartını 2070 yapabilirsin bana yeterli olacağı için 2060 aldım. Kasada 3 adet fan var kaliteli bir kasa Cougar dünyaca ünlüdür Türkiye de pek bilinmez, kasada egzoz fanı mevcut olmadığı için be quiet! PURE WINGS 2 BL081 Soğutucu - Nanokatalog bu fanı aldım çok kaliteli bir fan ihtiyacını fazlasıyla görücektir.

Merhaba daha 2 hafta önce bende vatandan bir sistem topladım kdv indirimi vardı tabi şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar sürekli vatandan sistem mi toplanır piyasanın çok üstünde olduğu yönünde yorumlar yapmış, taksitli alışverişte vatan gayet cazip bir site diğer sitelerde taksitli alışveriş yapmak istersen vatanın fiyatlarını bile geçiyor.Ha tabiyki eğer nakit olarak alışveriş yapıcaksan itopya gibi siteler çok daha karlı olur sizin için(Vatanın KDV İndirimli Dönemleri Hariç).
Neyse topladığım sistem şu;

Bu benim kendime satın aldığım sistem yaklaşık 7900 TL gibi bir rakama satın aldım tabi kdv indirimi varken düşünebilirsin istersen ekran kartını 2070 yapabilirsin bana yeterli olacağı için 2060 aldım. Kasada 3 adet fan var kaliteli bir kasa Cougar dünyaca ünlüdür Türkiye de pek bilinmez, kasada egzoz fanı mevcut olmadığı için be quiet! PURE WINGS 2 BL081 Soğutucu - Nanokatalog bu fanı aldım çok kaliteli bir fan ihtiyacını fazlasıyla görücektir.

Teşekkür Ederim. Bende aynı fikirdeyim herkes diyo Vatan ı bırak Ora kötü ordan alma ora kazık falan filan ben Başlığa kocaman VATAN’DAN 10.000 TL PC TOPLAMA yazdım adamlar diyo Vatan ı bırak sonra yazdım Vatan dan toplamayacaklar mesaj atmasın adamlar gidip her parçayı değişik değişik yerlerden koyuyor. Artık kafalarına takmışlar bir sefer Vatan kötü diye Nuh diyo Peygamber demiyolar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı