10.000 TL'lik en iyi sistem nedir?

Enlan

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, bu bütçeye göre en iyi bir sisteme ihtiyacım var. Her oyunu kaldırabilecek, RTX olabilecek bir şekilde. Şimdiden teşekkür ediyorum. Monitör olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kankam eğer itopya veya ince hesap gibi bir yerden toplarsan zarar edersin ben geçen bir şey denemiştim itopyadan bir pc toplayınca 9700 hepsi buradadan topladğım zaman 6700 e denk geldi bunu geçelim senin soruna gelelim sistem de işlemci olarak ryzen 5 veya ryzen 7 kulllanabilrisin ryzen 5 kullanacaksan 3500x 7 kullanırsan 3700x öneririm ekran kartında rtx e çıkabilirsin öenmli olanlar bunlar ram monitör vs. onları sen düşünürsün psu yu sorarsan 650w 80+ öneririm nşallah yardımcı olmuşumdur.

Kankam eğer İtopya veya ince hesap gibi bir yerden toplarsan zarar edersin ben geçen bir şey denemiştim İtopya'dan bir PC toplayınca 9700 Hepsiburada'dan topladğım zaman 6700'e denk geldi bunu geçelim senin soruna gelelim sistem de işlemci olarak Ryzen 5 veya Ryzen 7 kulllanabilrisin Ryzen 5 kullanacaksan 3500X 7 kullanırsan 3700X öneririm ekran kartında RTX'e çıkabilirsin öenmli olanlar bunlar RAM monitör vs. onları sen düşünürsün PSU'yu sorarsan 650W 80+ öneririm nşallah yardımcı olmuşumdur.

Ben pek anlamıyorum PC parçalarını, yani parça isimlerini biliyorum. Size kalırsa anakart mı daha iyi olmalı işlemci mi? Ekran kartı ne önerirsiniz? Söylediğiniz işlemci için.
Ben pek anlamıyorum PC parçalarını, yani parça isimlerini biliyorum. Size kalırsa anakart mı daha iyi olmalı işlemci mi? Ekran kartı ne önerirsiniz? Söylediğiniz işlemci için.

Anakart değil ekran kartı olacak. Karıştırmış'ım😅

Anakart değil ekran kartı olacak. Karıştırmış'ım😅

Her ikisi de önemlidir tabii ki önerdiğim işlemcilere sistemi hazır hale getirmeden bir şey diyemem ama ASUS B450M-K 4400 MHz alınabilir

Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe x2

+

Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe x2

+
Sistem güzel olmuş. Ama soğutucuyu 2 fanlı almak daha iyi olabilir.

+
Sistem güzel olmuş. Ama soğutucuyu 2 fanlı almak daha iyi olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı