10.000 TL'ye PC için gamepad önerisi

Hasan Futbol

Megapat
Daha fazla  
PlayStation kolları gibi yönlendirme tuşları alt tarafında aynı hizada olan PC için en iyi tepkimeye sahip kol hangisidir? Şekli Xbox kolları gibi olan kolları kesinlikle istemiyorum. (Steamle ve her oyunla uyumlu olan marka kaliteli olursa sevinirim)

Son düzenleme:
PS5 kontrolcüsü alabilirsin direkt ben çok seviyorum.

Tepkime süresi nasıl hocam kopma vs oluyor mu? Forza da vs denediniz mi?

Denedim normal PS5 orijinal kontrolcüsü hocam tertemiz mis gibi oyunları hep ondan bitiririm. FC 26 da falan da akıyor.

Marka güvenilir mi? Çünkü monsterdan daha memnundum ama xbox oyununda f710 u gorurken monsteri görmüyordu.

Denedim normal PS5 orijinal kontrolcüsü hocam tertemiz mis gibi oyunları hep ondan bitiririm. FC 26 da falan da akıyor.
Steam dışı oyunlarda da ayni verimi aldiniz mi? Ne kadar suredir pc de kullandiniz?

Marka güvenilir mi? Çünkü monsterdan daha memnundum ama xbox oyununda f710 u gorurken monsteri görmüyordu.
Alınabilecek en mantıklı seçenek Gamesir. 8bitdo pro 3'da önyüz tuşları aşırı sesli, sorun değilse alınabilir.
Dualsense PS5 dışında kesinliklikle kullanılmamalı bunların yanında kalitesiz.

Marka güvenilir mi? Çünkü Monster'dan daha memnundum ama Xbox oyununda F710'u gorurken Monster'i görmüyordu.

Steam dışı oyunlarda da ayni verimi aldiniz mi? Ne kadar suredir PC de kullandiniz?

RDR2 The Last of Us FC 26 (Steam) 25 (EA Games) 24 (Steam) WWE 2K24 bunları oynadım PC'ye bağlayarak güzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı