loneytunes
Megapat
Daha fazla
Anladım teşekkür ederim, bu ürüne de baktım gayet güzel görünüyor ama teknik özelliklere baktığımda HDMI 2.0 olduğu yazıyor, yani PS5 için VRR ve ALLM ayarlarını kullanamam sanırım, keşke PC gibi daha limitsiz olsaydı FPS olarak görüntü olarak falan neyse işte. Önceki 9K lira olan ürün HDMI 2.1 olup olmadığı yazmıyor ama yorumlarda VRR desteklediği yazıyordu. Umarım öyledir.Hocam destekliyor diye biliyorum ama teknik detaylarina o kadar hakim degilim. Arastirdim yerlerde her turlu kullanima uygun oldugu soyleniyordu hep. Arastirdigim yerler yine technopat,dh, reddit,youtube yabanci inceleme videolari gibi yerler bu arada. Baya bi incelemistim yani bu monitoru oyle soyleyeyim. Ama tabi ki siz de detaylica bi bakin cunku dedigim gibi o teknik detaylara hakim degilim.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ync-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,197363785.html
Butcem saglam olursa ilerki donemlerde belki ben bunu da alabilirim bu da cok begenilen bir model. estetigi.ekran parlakligi ve hz si cok iyi. Tek eksisi oled olmamasi ama hem oled hem kalite,parlaklik vs olsun dersem de fiyat 25-30bin lere cikiyor ve bir monitor icin de o kadar butce ayiramam sanirim. Ama siz belki dusunurseniz diye paylasayim dedim yine de.