10-15 güne nasıl İngilizce öğrenilir?

Okuyup anlamak ile yazmak, onun ile de gerçek zamanlı konuşmak çok farklı şeyler. Konuşanı anlamayan biri günde 10 saat çalışmazsa bir iki ayda konuşacak duruma gelemez.

Hocam bizzat deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum ben her gün 100/150 kelime ezberler 2/3 bölüm dizi izler ve İngilizce bilen insanlar ile konuşmaya çalışırdım ve yaklaşık bir bir buçuk ay bunu yapınca B2 seviyesine geldim hiçbir şey imkansız değil sadece biz kafamızda büyütüyoruz.

Hocam bu işler öyle olmuyor, A1/A2 seviyesinde anlayan ve konuşan biri zaten bahsi geçen bilgisayar oyunlarındaki kullanılan dili çözer. Çok derin bir dil kullanılmıyor sonuçta bilgisayarda oyun oynarken. Arkadaşımızı sıfır olarak kabul etmek lazım tahminim konuşulan hiçbir şeyi anlamıyor yanıtlayamıyor.

Hocam yabancı insanların nasıl konuştuklarını biliyorsunuzdur o yüzden anlamaması normal ve A1 a2 seviyesindeykende zorlanabilirsiniz bazı oyunlarda.

Hocam bizzat deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum ben her gün 100/150 kelime ezberler 2/3 bölüm dizi izler ve İngilizce bilen insanlar ile konuşmaya çalışırdım ve yaklaşık bir bir buçuk ay bunu yapınca B2 seviyesine geldim hiçbir şey imkansız değil sadece biz kafamızda büyütüyoruz.

Hocam yabancı insanların nasıl konuştuklarını biliyorsunuzdur o yüzden anlamaması normal ve A1 a2 seviyesindeykende zorlanabilirsiniz bazı oyunlarda.
İnsan üstü bir çaba helal olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı