10.500 TL'ye PlayStation 4 Pro alınır mı?

Hocam bence almayın çok pahalı. Ben bile konu açarken PS4mü PS5mi diye açtım. PS5e yönelin bence.

Alınır gibi çünkü değişen bir şey yok. Oyunlar falan hepsi aynı para. Özelliklerden bahsetmesin kimse, ikisi arasında fiyat farkı da var malum...
Paranız PS5'e yetiyorsa alın yoksa zaten yoktur, bunu alabiliyorsanız sadece parasının hakkını verir.
Buradaki tayfa, biraz fiyat odaklı değil performans odaklı çalışıyor kafası yani 1, 2 bin TL bile bazıları için çok önemli olabilir bunu anlatmaya çalışıyorum, anlayana... :)

Hocam bence almayın çok pahalı. Ben bile konu açarken PS4mü PS5mi diye açtım. PS5e yönelin bence.
Hocam zaten benim PS 4 pro almamın sebebi PS 5 gücüm yetmiyor şu anda en ucuz PS 5 17000 TL den başlıyor.

PS5 bakın 2. el.

PS 5 ikinci el baktım en ucuz fiyat 17000'den başlıyor o yüzden mecbur PS 4 Pro almak istiyorum sadece merak etiğim şey bu dönemde 10500'e almak mantıklı mı?

Yurt dışı imkanınız varsa PS5 ucuza geliyor PS4 Pro'nun çok uzun bir ömrü yok.
Mallesef imkanım yok sadece merak ettiğim şey o fiyata PS4 pro alınır mı performans konusunda o fiyata bu dönemde değer mi?

Son düzenleme:
Hocam zaten benim PS 4 pro almamın sebebi PS 5 gücüm yetmiyor şu anda en ucuz PS 5 17000 TL den başlıyor.

PS 5 ikinci el baktım en ucuz fiyat 17000'den başlıyor o yüzden mecbur PS 4 Pro almak istiyorum sadece merak etiğim şey bu dönemde 10500'e almak mantıklı mı?

Mallesef imkanım yok sadece merak ettiğim şey o fiyata PS4 pro alınır mı performans konusunda o fiyata bu dönemde değer mi?
Pro yerine slim almak daha mantıklı çünkü satarken de daha mantıklı.
5-6 bin tl arasında güzel bir slim alınır 300-400 tl fan temizliği yaptırılır geçilir ama ömrü artık sonuna geliyor daha oyun gelmez gibi belki arada tek tip oyunlar gelir.
Hiç ps oyunu oynamadıysanız da günlük 2-3 saat oynayarak ps+ daki oyunlarla bile 1 veya 1.5 yılda bitirirsiniz ki zaten sürekli ortalama ve ortalama üstü oyunlar geliyor. Bu süre 2 veya 2.5 yıl gibi olur ki zaten şuan ps5 has oyunları dediğim yeni oyunlar ps+ dahil değil ki uzun bir sürede olmaz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı