10 Aralık 2020 bir balonun patlayışı (Cyberpunk 2077)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Optimizasyonu 1 ay sonra düzelticeklerini sanıyorum.

Neden Technopat yönetimi buna izin veriyor anlamıyorum...
Bunları raporlamak güzel bir seçenek olabilir :) Raporlayarak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Söylenmek ile bir yere varamayız...

CP 2077'nin durumu hakkında artık gram fikrim yok. Herkes bir şey diyor. Tüm kafam karıştı. Artık çıkana kadar CP 2077 hakkında konuşmak yok.

Daha oyun tam sürümü çıkmamış. Oyunun optimizasyonu kötü deyip duruyorsunuz. Oyunu sevmiyorsan oyunu gömmen için bir sebep yok. Başlığa bak bir Bolu'nun yükselişi 🤣.

2 Gündür balon balon diye geziyor. Hadi biz de balon diyelim de arkadaş mutlu olsun.

Bunları raporlamak güzel bir seçenek olabilir :) Raporlayarak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Söylenmek ile bir yere varamayız...

CP 2077'nin durumu hakkında artık gram fikrim yok. Herkes bir şey diyor. Tüm kafam karıştı. Artık çıkana kadar CP 2077 hakkında konuşmak yok.
Konuyu raporluyorum o zaman :D.

Büyük beklentim yok. Her zaman bunu bir "oyun" olarak değerlendirdim. Bu nedenle ister çöp olsun, benim için asla balon olmayacak.

Bu arada o FPS testlerine çok güvenmeyin; ağır DRM basılmış, optimizasyonu daha pek düzeltilmemiş sürümü ile yapılan testler onlar.
Konuş be kral.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı