10 bin TL sistem önerisi

• Konuyu başlatan 3x3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 2.031
SSD'yi ADATA yaparak alırsanız 6700TL tutuyor, kalan parayla da ekipman alırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam direk iptal geçin eğer bütçe artırabilecekseniz 11K'lık sistemi artıramayacaksanız 8K'lık sistemi alın (6500XT) kalan parayla ekipman alın monitör için de ayrı bir konu açın.
2000TL'ye monitör, klavye, fare ve ekipman bulması lazım. Bu piyasada nasıl 2000TL'ye düzgün bir şeyler alacak?

Son düzenleme:
SSD'yi Adata yaparak alırsanız 6700TL tutuyor, kalan parayla da ekipman alırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2000TL'ye monitör, klavye, fare ve ekipman bulması lazım. Bu piyasada nasıl 2000TL'ye düzgün bir şeyler alacak?

Ben önerimi belirttim ama 1300 TL için 6500XT+250GB'dan vazgeçmek tamamen tercih meselesi. Ama bakarsak en azından sisteminizin kasa ve PSU'su kaliteli.

Ben önerimi belirttim ama 1300 TL için 6500XT+250GB'dan vazgeçmek tamamen tercih meselesi. Ama bakarsak en azından sisteminizin kasa ve PSU'su kaliteli.
SSD ADATA yaparak alınmalı dedim zaten hocam, 240GB alınmaz. Dediğiniz gibi tercih meselesi ama 2000TL'ye set dizmek zor gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı