10 bin TL'ye ASUS/MSI 1440p monitör tavsiyesi

Bütçe
10000

Synosss

Femtopat
Daha fazla  
Biliyorum bu markaların iyi alternatifleri var ama hayatımda kullanmadığı markaları pek almak istemiyorum. Yine de çok iyi olduğunu düşünüyorsanız muadil önerilere açığım elbette. Ama asıl isteğim bu fiyat doğrultusunda 1440p ASUS veya MSI marka bir monitör. Aklımda ASUS ROG STRIX XG27acs veya XG27wcs modelleri var. TUF serisine dönersem de VG27AQ3A düşünüyorum. Ne önerirsiniz bu yazdıklarımdan biri olacaksa da hangisi olmalı? Her türden oyunu oynuyorum karanlık atmosfer de oluyor aydınlık görüntüsü olan oyunlar da.

Son düzenleyen: Moderatör:
XG27ACS alabilirsiniz hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam şu videodaki yorumlara bakabilirseniz orada çok fazla sorun yaşayan olmuş emin olamadım. Her türden sorun var neredeyse ama şans işi mi bilmiyorum.

@Smmmhunter

Son düzenleme:
Onun yerine bunu alın. Fiyatı daha düşer muhtemelen.

Onun yerine bunu alın. Fiyatı daha düşer muhtemelen.
Curved almayı pek düşünmüyorum hocam. Senelerdir düz ekran kullanıyorum Curved'a alışmam zor olur sevmeyebilirim. Başka ne önerebilirsiniz? Bu arada Hepsiburada Vatan ve İtopya gibi satıcıları tercih ediyorum kalanlara pek güveniyorum diyemem.

Curved almayı pek düşünmüyorum hocam. Senelerdir düz ekran kullanıyorum Curved'a alışmam zor olur sevmeyebilirim. Başka ne önerebilirsiniz? Bu arada Hepsiburada Vatan ve İtopya gibi satıcıları tercih ediyorum kalanlara pek güveniyorum diyemem.
Satıcısı yetkili satıcı. Ayrıca Curved'ın siyahları düz IPS'ten çok daha iyi. Dizi film vs izliyor musunuz?

İzliyorum. Atmosferi karanlık oyunlar da oynuyorum aydınlık oyunlar da. Karanlık renkler özellikle önemli o atmosferi sevdiğim için.
O zaman VA panel Curved öneririm. Siyahları IPS'ten çok daha iyi.

O zaman VA panel Curved öneririm. Siyahları IPS'ten çok daha iyi.
Curved değil de normal monitör öneriniz var mı hocam? Dediğim gibi kavisli monitörler fena durmuyor ama hoşuma gitmeyebileceğinden pek istemiyorum. Bu yukarıda attığım Asus modeli nasıl?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı