omertgulseven
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Tuf FX506LU İşlemci: Intel i5 10300H Ram: 32GB (16+16) DDR 4 3200MHz Kingston KVR32S22D8/16
Depolama: 1 TB WD Hdd, 256 GB Seagate SSD M.2, 1 TB Samsung VNAND SSD 980 NVMe Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1660Ti 6 GB
- Meslek
- IT Saha Destek
Dostlar selamlar, evimde atıl durumda bir kasa var içerisinde ise epey eski bir sistem bulunmakta ve arızalı durumda. Eski sisteme de kıyamıyorum belki onu da ayağa kaldırabilmek adına onunla da uğraşırım. Sürekli açılıp kapanma gibi bir arıza mevcut. Onunla uğraşmaktansa halihazırda mevcut bulunan kasanın içerisine nispeten güncel ve sıfırdan bir sistem toplama fikri kafamda canlandı. Bu sistem ev halkının ortak kullanımına açık olacak. Günlük kullanıma hitap eden, bazen ise kafa dağıtmalık ve dümenden de olsa oyun oynatabilecek bir konfigürasyon yapılabilir. Ekte yer alan anakart üzerine bir sistem kurmayı planladım, anakartın fiyatı iyi gibi görünüyor. Önerileriniz var mıdır? Paylaşırsanız sevinirim. İlk etapta acilen sistemin kurulması ve iş görmesi adına (eğer mümkünse) Max 10k civarı bir bütçe ayırmayı planlıyorum. Ekran kartı almayı açıkçası düşünmüyorum bu sebeple dahili grafik birimi içeren bir işlemci tercih edeceğim. İlerleyen zamanlarda bütçeye göre bir ekran kartı edinilebilir mutlaka. Anakartı, işlemcisi, fanı, RAM vs. derken gerçek anlamda uygun fiyatlı ve iş görebilir bir sistem inşa etmeyi planladım. Bakalım neler olacak 
Amazon.com.tr
Amazon.com.tr
Son düzenleyen: Moderatör: