10 GB RAM (Kullanılabilir bellek 5,9)

Farklı kombinasyonlar deneyebilirsiniz.

msconfig üzerinde bellek kısıtlama bölümü var birde oraya bakar mısınız.
Eki Görüntüle 52446
Şu saçma ve işe yaramayan çözüm önerilerinizi kendinize saklasanız da konu 2. sayfaya ulaşmadan hemen çözüme kavuştursak ? Ha ? Daha iyi olmaz mı?

Hayır saçma olmasının yanında bir de klişeye döndü artık bu. İşletim sisteminde varsayılan olarak kapalı olan bir ayarı bir akıllı keşfetmiş, yazmış bir yere çözüm budur diye -hit almak aslında maksat- milleti kazıklıyor aklınca.
4 ram. 3 tane 2 gb 1 tane 4 kullanıyorum. Anakartın kitapçığında bir şey yazmıyor nasıl halledebilirim?
Bellek kullanımınız yanlış. Tek 4 GB'lık modülü çıkarın, bu şekilde 10 GB RAM'i kullanamazsınız ki zaten 10 GB RAM kullanımını tavsiye bile etmiyorum. 4, 8, 16 GB gibi değerde olmalı bellekler.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı