10 Kasım'da neden okula gitmeyesiniz ki? Tatil oldu da ben mi bilmiyorum, tören gün boyu mu sürüyor? Ben lisedeyken hiç öyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Yani yok yazılırsınız.Yarın tören var hocalar gelmeyen yok yazılacak falan dedi gitmeyi düşünmüyorum. Yok yazılır mıyım?
Yoklama defterinde hafta sonuna yer yok nasıl yok yazacak? Eğer yazarsa şikayet edebilirsin.Yarın tören var hocalar gelmeyen yok yazılacak falan dedi gitmeyi düşünmüyorum. Yok yazılır mıyım?
Yok yazılırsan bile e-Okul'a işleyemezler.Yarın tören var hocalar gelmeyen yok yazılacak falan dedi gitmeyi düşünmüyorum. Yok yazılır mıyım?
10 Kasım'da neden okula gitmeyesiniz ki? Tatil oldu da ben mi bilmiyorum, tören gün boyu mu sürüyor? Ben lisedeyken hiç öyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Yani yok yazılırsınız.
10 Kasım'da neden okula gitmeyesiniz ki? Tatil oldu da ben mi bilmiyorum, tören gün boyu mu sürüyor? Ben lisedeyken hiç öyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Yani yok yazılırsınız.
Hocam kusura bakmayın pazar gününe denk geldiği inanın yazarken aklıma gelmedi. Yok yazılmazsınız o halde.Gitmek istemiyorum hocam pazar günü.
Hocam kusura bakmayın pazar gününe denk geldiği inanın yazarken aklıma gelmedi. Yok yazılmazsınız o halde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.