10. sınıf Almanca sınavında kopya çekerken yakalanmak

hellMorty

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben 10.sınıf öğrencisiyim, bugün 2.yazılı Almanca sınavı vardı ufak bir kağıda kopya yazmıştım ve gözetmen hoca bunu gördü kağıdı ve sınav kağıdımı aldı. Almanca dersim sözlü olsun ders performansım olsun gayet iyi şu anda neler olur yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba ben 10.sınıf öğrencisiyim, bugün 2.yazılı Almanca sınavı vardı ufak bir kağıda kopya yazmıştım ve gözetmen hoca bunu gördü kağıdı ve sınav kağıdımı aldı. Almanca dersim sözlü olsun ders performansım olsun gayet iyi şu anda neler olur yardımcı olur musunuz?
E okula K olarak girilir. Hocanın gözünden düşersin bu da sözlünü etkiler.

Büyük ihtimalle 0 verirler. Disiplinlikte olma ihtimaliniz var ama ondan anca kınama çıkar. Tek dersten kalsanız bile sorumluluğa kalmadan geçiyorsunuz sıkıntı yapmayın.

Hoca insaflı ise girmedi veya 0 yazar, değilse disipline kadar gidebilirsin. Hocaya bağlı bence.

Hocaya bağlısınız tamamen. İşi resmiyete dökmeden aranızda halledin mümkünse. Gidip özür dileyin.

Hocam Almanca gibi bir dersten ne ihtiyaç duydunuz da kopya çektiniz? Anlamıyorum şu kopya muhabbetini. Ya zaten sözlün iyiyse neden tehlikeye atıyorsunuz kendinizi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı