10. sınıf bilişim teknolojileri bölüm önerileri

Yaptığın mantık yanlış :) Üniversitede xyz programlama bölümü olmaz, kişi kendi öğrenir. Az yapan fazla para alır diyor. Meslek lisesinden ne adamı alacaklar kardeşim. Girebiliyorsan ilk 30 bine gir mühendislik oku. Yoksa fark olmaz arada.
Ne yanlış anlamadım? Ben de kişi kendi öğrenir demek istedim zaten aynısını yazmışsın. Okulda öğrendiklerimin devamını getirmeseydim, C# form'da kalmıştım zaten. Tekrar oku bence.
"Az yapan fazla alır diyor." burada da ne demek istediğini anlamadım.

Web tasarım ile devam etsin o zaman arkadaş, bakalım neler öğreniyor.

Ne yanlış anlamadım? Ben de kişi kendi öğrenir demek istedim zaten aynısını yazmışsın. Okulda öğrendiklerimin devamını getirmeseydim, C# form'da kalmıştım zaten. Tekrar oku bence.
"Az yapan fazla alır diyor." burada da ne demek istediğini anlamadım.

Web tasarım ile devam etsin o zaman arkadaş, bakalım neler öğreniyor.
Dediğim mesaj sana değildi, iletişim hatası olmuş. Diğer kişi az kişi uğraşıyorsa çok para alır tarzını savunuyordu.

Ortamı ve Şartları iyi olan bir elektrik-elektronik teknolojileri bölümü varsa tavsiye ederim. Bu arada Bilişimin alt dalları lisede var mı?

Bilişimde 10. Çok zor ama 11. Sınıf aşırı kolay. Eğer bölüm derslerini halledebilirsen çok rahat sınıfı geçersin. Çünkü bölüm derslerinin kredileri çok yüksek. Çalışman lazım başka yolu yok. Bölüm derslerine ağırlık ver.

Övdün mü, sövdün mü çözemedim. :LOL:

Mobil programlamayı kendi çabalarımda öğrendim ben. Önemli olan da okulda öğrendiklerimizin üstüne eklemek değil mi zaten? Web tasarım dışındaki bölümler iyidir. Web tasarımın geleceği yok bence. Artık hazır siteler çıkmaya başladı. Parayı verip template'lerden seçip siteyi oluşturuyorsunuz, bu işleri kişisel olarak da satanlar var yıllardır, onlardan bahsetmiyorum.

Demiyorum ki web tasarım öğrenmeyin. Öğrenin zaten, ne kadar tecrübeli olursanız iyi bir işte çalışma olasılığınız artar diye düşünüyorum ve uğraşıyorum da.

İşlemcinin ne işe yaradığını bilmek var veya işlemcinin içindeki bölümlerin ne işe yaradığını, transistörlerin, önbelleklerin ne olduğunu, nasıl çalıştıklarını, bu bölümlerin (veya parça, her neyse) arasında nasıl etkileşip diğer bileşenler ile iletişim kurduklarını bilmek var (RAM PCI vs.).

Demem o ki ne okuduğunun pek bir önemi yok lisede (Dal olarak). Kendini ne kadar geliştirdiğinin önemi var.
Sagol

Dediğim mesaj sana değildi, iletişim hatası olmuş. Diğer kişi az kişi uğraşıyorsa çok para alır tarzını savunuyordu.
Neyse hocam sana şimdi laf anlatamam. Dediğim şeyi anlamamışsın zaten.

Bilişimde 10. Çok zor ama 11. Sınıf aşırı kolay. Eğer bölüm derslerini halledebilirsen çok rahat sınıfı geçersin. Çünkü bölüm derslerinin kredileri çok yüksek. Çalışman lazım başka yolu yok. Bölüm derslerine ağırlık ver.
İlk başta yaparım dedim çok çalışırım diye düşündüm ama bugün 2. Dersini gördük aşırı zor net kalırım ben bu yıl. Acaba hoca da mı bir problem var diye düşünüyorum çünkü sınıfta anlamayan sadece ben değilim, ne dediği anlaşılmıyor. Diğer bilişim oğrencilerine sorduğumda ders güzel geçiyor bizim diyorlar anlamadım. Kalacağım belli yani😂😔
Ortamı ve Şartları iyi olan bir elektrik-elektronik teknolojileri bölümü varsa tavsiye ederim. Bu arada Bilişimin alt dalları lisede var mı?
Elektrik Elektronik bölümü var okulda. Şartları iyi gibi görünüyor. Okuyan arkadaşım var. Bilişimden daha kolay olduğunu düşünüyorum 😂

İlk başta yaparım dedim çok çalışırım diye düşündüm ama bugün 2. Dersini gördük aşırı zor net kalırım ben bu yıl. Acaba hoca da mı bir problem var diye düşünüyorum çünkü sınıfta anlamayan sadece ben değilim, ne dediği anlaşılmıyor. Diğer bilişim oğrencilerine sorduğumda ders güzel geçiyor bizim diyorlar anlamadım. Kalacağım belli yani😂😔

Elektrik Elektronik bölümü var okulda. Şartları iyi gibi görünüyor. Okuyan arkadaşım var. Bilişimden daha kolay olduğunu düşünüyorum 😂
Hangi dersi anlamadın veya konuyu söyle yardımcı olalım.

Hangi dersi anlamadın veya konuyu söyle yardımcı olalım.[/QUOT
Şu şekilde değişik işlemler görüyoruz. Hicbisey anlamadım. Teşekkürler bu arada
Screenshot_20180925-203153.jpg
Screenshot_20180925-203150.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı