10. sınıf fizik yazılısı için nasıl çalışılmalı?

Tonguç izlenmez cidden söylüyorum. Bazı hocaları varki hem sıkıcı anlatıyolar hem de yanlış çözüyorlar. Yanlış soru çözümünün en yakın örneği MEB tarafından yapılan matematik sınavı için çekilen videoda mevcut. İzleyecek kişinin kendine hitap eden YouTube kanalını bulması önemli.

Tonguç izlenmez cidden söylüyorum. Bazı hocaları varki hem sıkıcı anlatıyolar hem de yanlış çözüyorlar. Yanlış soru çözümünün en yakın örneği MEB tarafından yapılan matematik sınavı için çekilen videoda mevcut. İzleyecek kişinin kendine hitap eden YouTube kanalını bulması önemli.
kesinlikle katılıyorum ama obp için günüde kurtarmasi lazim o yuzden vakit kaybetmeden tonguc disinda bisey izlesin bence

Hocam aynı kişi anlatmıyor ya her dersi farklı farklı hocalar anlatıyor ben de pek beğenmiyorum tongucu ama konuları hiç bilmiyor eleman fizik için dinleyebilir bence.

konu bilmiyosun yazılı videosundan fayda alamazsın zaten 1,5 aylık bi konu var önce konu ve soru çözümünü izle sonra yazılı izle bu kadar önemliyse geceni gündüzüne kat çalış bide konular ne?
Bilmem gereken formüller hangileri? Onları bilsem belki birşeyler yaparım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı