10. sınıf için açık liseye geçmek mantıklı mı?

GameTech34

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, seneye 10.sınıf oluyorum gerek öğretmenlerin verdiği saçma ve fazla performans ödevlerinden gerek sınıftaki saçma tipler yüzünden açık liseye geçmek istiyorum. Nasıl açık liseye geçebilirim? 400 puanlık bir lisede okuyorum açık liseye geçersem üniversiteye geçerken sorun yaşar mıyım? Sizce mantıklı mı açık lise?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınıf veya okula duyduğun rahatsızlığı nakil ile çözmeni öneririm.
Ama bence 12. sınıfta kesinlikle açık öğretime geç.
Elimde olsa da keşke 12 de açığa geçip işe girebilseydim. İş işten geçti benim için. Sana tavsiyemi 12'ye kadar yüz yüze oku. AYT'de sana yardımı olacaktır.
Elimde olsa da keşke 12 de açığa geçip işe girebilseydim. İş işten geçti benim için. Sana tavsiyemi 12'ye kadar yüz yüze oku. AYT'de sana yardımı olacaktır.

Bu arada açığa geçersen kesinlikle akrabalarının birinin yanında çalış. Cebinde bolca harçlıgın olur. Eğer bahane etmeyeceksen ders çalısıcak için de vaktin kalıyor.

Hocam açık liseye geçmek istememin sebebinin çoğunluğu hocaların çok saçma ve aşırı performans ödevi vermeleri en basit bir seçmeli dersten bile çok uğraştıracak ödevler veriyor ana dersleri siz düşünün açık lisede hocalar ödev falan vermiyor diye zannediyorum sadece sınavlaramı giriyoruz açık lisede.

400 puanlık lise iyi bir lise fakat gene de siz bilirsiniz.
Hocam açık liseye geçmek istememin sebebinin çoğunluğu hocaların çok saçma ve aşırı performans ödevi vermeleri en basit bir seçmeli dersten bile çok uğraştıracak ödevler veriyor ana dersleri siz düşünün açık lisede hocalar ödev falan vermiyor diye zannediyorum sadece sınavlaramı giriyoruz açık lisede.

Liseniz iyi bir lise olduğu için gayet normal 400 puan iyi çünkü.

Bu arada açığa geçersen kesinlikle akrabalarının birinin yanında çalış. Cebinde bolca harçlıgın olur. Eğer bahane etmeyeceksen ders çalısıcak için de vaktin kalıyor.
Çok ders çalışan birisi değiim hatta hiç çalışmıyorum lgsdede az buçuk çalışarak girdim ama okulda 8saat geçirmek yerine 5 saat part time işte çalışıp 3 saat konu öğrenmem daha mantıklı bence ama ailemi nasıl ikna edeceğim
400 puanlık lise iyi bir lise fakat gene de siz bilirsiniz.

Liseniz iyi bir lise olduğu için gayet normal 400 puan iyi çünkü.

Çok ders çalışan birisi değiim hatta hiç çalışmıyorum lgsdede az buçuk çalışarak girdim ama okulda 8saat geçirmek yerine 5 saat part time işte çalışıp 3 saat konu öğrenmem daha mantıklı bence ama ailemi nasıl ikna edeceğim.

Dediğiniz mantıklı fakat aileniz sorun çıkarabilir.

Dediğiniz mantıklı fakat aileniz sorun çıkarabilir.

Kortuğum şu açık liseye geçince konu anlatan da olmadığı için derslerden iyice kopabilirim hiç ders çalışma fıtratı yok bende ama bu yaz deniceğim kendimi ders çalışma konusunda açık lise başvuru tarihi ne zamandır şimdi başvurabilir miyim yoksa 10. sınıfa geçmem lazımmı.

Merhaba arkadaşlar, seneye 10.sınıf oluyorum gerek öğretmenlerin verdiği saçma ve fazla performans ödevlerinden gerek sınıftaki saçma tipler yüzünden açık liseye geçmek istiyorum. Nasıl açık liseye geçebilirim? 400 puanlık bir lisede okuyorum açık liseye geçersem üniversiteye geçerken sorun yaşar mıyım? Sizce mantıklı mı açık lise?

Hocam dürüst olmak gerekirse bunu ailene açmaya korkuyorsan veya daha açmadan reddediceklerini düşünüyorsan ailen büyük ihtimalle böyle bir teklifi kabul edecek potansiyelde bir aile değildir. Ve sende bunun farkında olup bunun boş bir hayalden öteye geçmeyeceğini düşünüyorsan şimdiden çalışmaya ve eksiklerini gidermeye başla derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı