Enesf27
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar 10 sinifta bilişim bölümündeyim hatta bölüm dersinde gayet iyiyim. Yalnız artık bu meslek pek içimden yapasim gelmiyor. Hani istemediğim bir meslegi de okumak veya çalışma istemiyorum çünkü eziyet gibi bir şey oluyor. Anadolu'ya geçmek istiyorum orada güzel bir üniversite tutturup veteriner falan olmayı planlıyorum. Diğer meslek daha çok kazandırıyor evet ama istemedim mesleği de yapmak istemiyorum ve okul akıl hastanesi gibi. İnsanın içini ruhunu daraltıyor ve oradaki insanlar da çok bencil kaba ve saygısız edepli bir kişi bile yok neredeyse. Ortam diye bir şey hiç yok zaten hocalar çok ilgisiz. Biyolojici dersi bırakıp gitti. İngilizce hocası gelmiyor. Çoğu hoca ders işlemiyor ve bu benim derslerimi de etkiliyor. Bazıları işliyor sadece onlarda yazı falan yazdırıyor. Bizim buradaki Anadolu'ya arkadaşımın yanına gittim cennet gibi resmen. Hocalar ilgili ve diksiyon süper. 2-3 Ark edindim hemen saygı desen de var. Oraya sizce geçmek mantıklı olur mu? Ve 1 ay kaldı nakiller alırlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim