10. sınıfta devamsızlıktan sınıfta kalma

Bizim okulda 1 ayı geçse bile bir şey olmuyordu bence velisi gelirse yardım ederler sonuçta sınıfta kalıyor şu anki durumda
Hocam, bu sene yasak, hiç bir öğretmen okulun son günleri özellikle böyle bir şeyi göze almaz. Devlet kontrolüne yakalanırsa faturası öğretmene kesilir.
 
Alakası yok. Dilekçe verin hemen silerler.
(7) (De ğ: 1/7/2015-29403 RG) Öğrencinin devamsızlık yaptığı süreye ilişkin özür belgesi veya yazılı veli beyanı, özür gününü takip eden en geç 5 iş günü içinde okul yönetimine velisi tarafından verilir ve e-Okul sistemine işlenir. Zorunlu hallerde özür belgesinin teslim süresi okul yönetimince 20 iş gününü aşmamak üzere uzatılabilir.
 
(7) (de ğ: 1/7/2015-29403 rg) öğrencinin devamsızlık yaptığı süreye ilişkin özür belgesi veya yazılı veli beyanı, özür gününü takip eden en geç 5 iş günü içinde okul yönetimine velisi tarafından verilir ve e-Okul sistemine işlenir. Zorunlu hallerde özür belgesinin teslim süresi okul yönetimince 20 iş gününü aşmamak üzere uzatılabilir.

Mart ayındaki devamsızlıklarını sildiren tanıdıklarım var. Ve 2-3 gün değil 1 hafta filan.
 
Yarım gün yarım gün hocam. Öğretmen de arkadaşa yarım günle kalacaktın neden gelmedin o zaman der.
Hocam okullara staja giden bir öğretmen adayı olarak yazıyorum bu yazdıklarımı, hocalarınız sadece siz ipin ucunu kaçırmayın diye bu kadar sert ve sıkı görünüyorlar yoksa onlar da insan. Kimse kimseyi yarım günle bırakmaz, öğretmenleriniz anlayışlıdırlar onlar da geçti bu yollardan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı