Daha fazla
Tertemiz HDD. Dikkatli kullanmışsın helal olsun.
Tertemiz HDD. Dikkatli kullanmışsın helal olsun.
Tek bir diske önemli verilere yedeklememek lazım. Alternatif diskler veya internet ortamına yedekleme yapmak iyi olur.Depolamaya önem veren birisiyim verilerimi kendi canım gibi sahipleniyorum.
HDD Sentinel paylaşır mısınız? Acayip derecede iyi sonuçlar. Bir de Crystal Disk Mark hız testi yapabilir misiniz?
Yok artık, 10 yıllık bir HDD'ye nasıl hiçbir şey olmaz. Akıl alır gibi değil."C:" bölümüne Windows kurulu. "D:" ise normal. HDD Sentinel'de ne yapacağımı tam anlayamadım o yüzden "Genel Bakış" sekmesini atıyorum.
Eki Görüntüle 797804Eki Görüntüle 797805
Eki Görüntüle 797806
Harici disk ve bazı bulut depolama alanlarını kullanıyorum zaten. Ben sadece bilgisayar için demiştim.Tek bir diske önemli verilere yedeklememek lazım. Alternatif diskler veya internet ortamına yedekleme yapmak iyi olur.
Cidden bu kadar iyi mi yahu? HDD programları bozmuş olmasın.Yok artık, 10 yıllık bir SSD'de nasıl hiçbir şey olmaz. Akıl alır gibi değil.
Diskin durumu gerçekten iyi. Programlar bozuk değil.Cidden bu kadar iyi mi yahu? HDD programları bozmuş olmasın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.