100.000 TL sistem toplama

Bütçe
100000

Parisli Dayı

Hectopat
Herkese selamlar.

100K'ya sistem toplamak istiyorum ama ne alacağımı nereden alacağımı bilmiyorum. Uzun ömürlü olmasını istiyorum. Çoğunlukla oyun ve dizi film izlemek için kullanacağım. Beklentiler:
  • 2K ve üstü IPS minimum 144 Hz monitor
  • Son çıkan oyunlarda 60 FPS'den yüksek alabileceğim ekran kartı ve uzun ömürlü işlemci
  • Minimum 16 GB RAM
  • 1 TB SSD
  • Soğutma sistemi, beni yüzüstü bırakmayacak.
Beklentilerime benzer konu önerişleriniz varsa link atabilirsiniz, kendim de araştırabilirim ama nereden başlayacağımı bilemedim o yuzden direkt buraya sordum, varsa öneri YouTube videolarınız bilgisayar toplama ile ilgili veya doğrudan bu konuda satış yapan web siteleri (İtopya gibi ama daha uygun olanından) iletebilirseniz çok sevinirim.

Cümleten iyi akşamlar herkese.

Herkese selamlar.

100K'ya sistem toplamak istiyorum ama ne alacağımı nereden alacağımı bilmiyorum. Uzun ömürlü olmasını istiyorum. Çoğunlukla oyun ve dizi film izlemek için kullanacağım. Beklentiler:
  • 2K ve üstü IPS minimum 144 Hz monitor.
  • Son çıkan oyunlarda 60 FPS'den yüksek alabileceğim ekran kartı ve uzun ömürlü işlemci.
  • Minimum 16 GB RAM.
  • 1 TB SSD.
  • Soğutma sistemi, beni yüzüstü bırakmayacak.
Beklentilerime benzer konu önerişleriniz varsa link atabilirsiniz, kendim de araştırabilirim ama nereden başlayacağımı bilemedim o yuzden direkt buraya sordum, varsa öneri YouTube videolarınız bilgisayar toplama ile ilgili veya doğrudan bu konuda satış yapan web siteleri (İtopya gibi ama daha uygun olanından) iletebilirseniz çok sevinirim.

Cümleten iyi akşamlar herkese.

100 bin liraya 1 TB SSD ve 16 GB RAM bence az.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/LMQ3GX1F

1728668133146.png

Aceleniz yoksa yeni çıkacak RTX 5000 serisini beklemenizi öneririm.
evet duydum o seriyi hocam ama inanılmaz pahalı olmaz mı =) . arkadaşım amd öneriyor nvidia ekran kartları gereksiz pahalı diye, önceden sorunlar vardı bazı amd lerde diye hatırlıyorum o yüzden kararsızım hangi ekran kartını alacağıma

100 bin liraya 1 TB SSD ve 16 GB RAM bence az.
min rakamlar bunlar, fiyatta çıkabilirim bu arada taksit miktarı 4 v eüstüne çıkarsa

teşekkürler hocam inceliyorum şimdi

Bunun üstüne 6700XT falan tak idareten alıp istersen sene başı 5000 serisi çıkınca 2. ele ucuzdan satar 5080 falan çekersin.

Bu attığımın üstüne.
olabilir, fiyat tahmini ne kadar olur 5080 in?

Bunun üstüne 6700XT falan tak idareten alıp istersen sene başı 5000 serisi çıkınca 2. ele ucuzdan satar 5080 falan çekersin.

Bu attığımın üstüne.
ekran kartı yepyeni olacak elimizde patlamasın ilk kullanıcı olarak :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı