YouTube 100 bin abone plaketi ve mavi tik başvurusu reddedildi

Rows

Hectopat
Daha fazla  
YouTube şu anda 158b kadar bir abone sayısına ulaştım. Hiç telifli bir videom yok ve hiç bot basmadım veya kanal linkimi kimse ile paylaşmadım ama plaket başvurum:

Şu anda uygun değil

Kanalınız incelendi ve Spam, yanıltıcı uygulamalar ve dolandırıcılık politikalarımızı ihlal eden içerikler barındırabileceği tespit edildi. Sorun hakkında daha fazla bilgi için şu sayfayı ziyaret edin.

Yapay trafik oluşturan, tekrar eden içerikler yükleyen veya yanıltıcı açıklamalar, etiketler, başlıklar ya da küçük resimler yayınlayan kanallar YouTube içerik üretici ödülü almaya uygun olmayabilir. Kanalınızın içeriğinin kaldırılmadığı veya Topluluk Kuralları ihtarı almadığınız durumlarda bu kural geçerliliğini korur. YouTube İçerik Üretici Ödülleri uygunluk ölçütleri hakkında daha fazla bilgi edinin." bu neden ile red edildi mavi tik başvurum ise "
Merhaba,

İsteğiniz incelenirken gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Ekibimize sunulan bilgilere dayanarak kanalınızı doğrulamak için bazı ek bilgilere ihtiyacımız var.

Vaktiniz olduğunda aşağıdaki soruların yanıtını bize gönderin.

1. YouTube kanalınıza bağlı resmi bir web siteniz, blogunuz, Online profiliniz veya sosyal medya profiliniz (Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, vk vb.) Var mı? Varsa bu kaynakların bağlantılarını paylaşın ve herkese açık olduğundan emin olun.
  2. YouTube kanalınızdan bahseden haber makaleleri veya güvenilir başka Online kaynaklar var mı? Varsa bu kaynakların bağlantılarını paylaşın.
  3. Yükselişteki içerik üretici veya yükselişteki sanatçı programlarında yer aldınız ya da YouTube stüdyoları'nı ziyaret ettiniz mi? Bu sorunun yanıtı evet ise ayrıntıları (nerede, ne zaman vb.) Paylaşın.
Yanıtınızı aldıktan sonra, sağladığınız kaynakları inceleyip en kısa sürede size dönüş yapacağız.

Bu neden ile red edildi. Gmail'e gelen maili yanıtlayıp gerekli bilgileri iletiyorum, tekrardan bana aynı maili yolluyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube şu anda 158b kadar bir abone sayısına ulaştım. Hiç telifli bir videom yok ve hiç bot basmadım veya kanal linkimi kimse ile paylaşmadım ama plaket başvurum:

Bu neden ile red edildi. Gmail'e gelen maili yanıtlayıp gerekli bilgileri iletiyorum, tekrardan bana aynı maili yolluyorlar.

Benim anladığım kadarıyla seni doğrulama ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorlar. Eğer başka kanallardan ya da TikTok tarzı yerlerden içerik alıp kolaj tarzı içerikler oluşturuyorsan olabilir. Kanalın bizzat senin olduğunu kanıtlaman lazım. Söyledikleri gibi kanalın ile ilgili resmi bir Online profilin varsa(Instagram, Twitter vb.) Onu gönder,bakalım o zaman ne cevap verecekler.

İçerik kaliteniz düşük olduğu için olabilir. r10'dan haber sitelerinden tanıtım alabilirsin böylece 2. maddeyi karşılamış olursunuz.
1 haftada 5m kadar izlenme alabildiğim oluyor kalite konusunda bir sorunum yok çünkü aynı içeriği yaptığım bir tanıdık var o hem plaket hem mavi tik alabildi.

Benim anladığım kadarıyla seni doğrulama ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorlar. Eğer başka kanallardan ya da TikTok tarzı yerlerden içerik alıp kolaj tarzı içerikler oluşturuyorsan olabilir. Kanalın bizzat senin olduğunu kanıtlaman lazım. Söyledikleri gibi kanalın ile ilgili resmi bir Online profilin varsa(Instagram, Twitter vb.) Onu gönder,bakalım o zaman ne cevap verecekler.
gönderdim fakat sonuç hala aynı videoyu editlerken video kayıdına alıp yollamalımıyım sence

Kanalı paylaşırsanız daha rahat yardımcı olabiliriz?

1 haftada 5m kadar izlenme alabildiğim oluyor kalite konusunda bir sorunum yok çünkü aynı içeriği yaptığım bir tanıdık var o hem plaket hem mavi tik alabildi.

gönderdim fakat sonuç hala aynı videoyu editlerken video kayıdına alıp yollamalımıyım sence
İçeriğini kısaca anlatabilirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim.Çünkü tam olarak ne içeriği yaptığını anlamadığım için düzgün yorum yapamıyorum bu konuda.

İçeriğini kısaca anlatabilirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim. Çünkü tam olarak ne içeriği yaptığını anlamadığım için düzgün yorum yapamıyorum bu konuda.

Kanalını paylaşmak istemiyorsun galiba o yüzden içeriği bilmek istiyorum.

İçeriğini kısaca anlatabilirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim.Çünkü tam olarak ne içeriği yaptığını anlamadığım için düzgün yorum yapamıyorum bu konuda.

Kanalını paylaşmak istemiyorsun galiba o yüzden içeriği bilmek istiyorum.
youtube çocuklar için parmak indir testleri yapıyorum yurtdışından soruları alıyorum sadece ve özelleştirip hiç bir benzetme olmadan yüklüyorum

YouTube çocuklar için parmak indir testleri yapıyorum yurt dışından soruları alıyorum sadece ve özelleştirip hiçbir benzetme olmadan yüklüyorum.

Bu arada yukarıdaki yazıya tekrar baktım ve " tekrar eden içerikler yükleyen" kısmı dikkatimi çekti. Anldığım kadarıyla Shorts videoları yapıyorsun ve muhtemelen bu videoların kurgu tarzı birbirine çok benziyor. Videolarının kurgu tarzını değiştirip daha önceki yüklediklerinden daha farklı yapmaya çalış.

Bu arada yukarıdaki yazıya tekrar baktım ve " tekrar eden içerikler yükleyen" kısmı dikkatimi çekti. Anldığım kadarıyla Shorts videoları yapıyorsun ve muhtemelen bu videoların kurgu tarzı birbirine çok benziyor. Videolarının kurgu tarzını değiştirip daha önceki yüklediklerinden daha farklı yapmaya çalış.
Doğrulamak için sosyal medya hesabını attığını söyledin ve galiba yine olumsuz geri dönüş yaptılar.Bunun sebebi de o hesabında da içeriklerin birebir aynısını atıyor olman olabilir.

buda güzel bir noktaya değindiniz tekrar eden içeriklerimi sildim veya benzer olan artık arkaplan bile benzer şekilde olmamasına rağmen mavi tik ve plaket konusunda red ediliyorum

Doğrulamak için sosyal medya hesabını attığını söyledin ve galiba yine olumsuz geri dönüş yaptılar.Bunun sebebi de o hesabında da içeriklerin birebir aynısını atıyor olman olabilir.
evet youtubedeki videoları tiktoka aynı şekilde direkt olarak yüklüyorum ama beraber yaptığımız arkadaşta aynı şekilde yapıyor hem mavi tiki hem plaketi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı