100 derece olan i5 4590 için Turbo Boost kapatılmalı mı?

Daha fazla  
RAM
8 GB 1333 MHz
Ekran kartı
RX 580
Anakart
ASUS H81M-K
İşlemci
İ5 4590
Arkadaşlar, Turbo Boost açık sanırım, 3.70 GHz görüyorum. Soğutma olarak da dandik bir Çin yapımı fan var. Ben Turbo Boost'u kapatsam, bu benim sıcaklığımda ve performansımda nasıl etki yaratır? Teşekkürler.

Ayrıca ileride Dark Freezer X127 almayı düşünüyorum.

i5 4590.
RX 580 8 GB.
8 GB 1333 MHz RAM.

Arkadaşlar, Turbo Boost açık sanırım, 3.70 GHz görüyorum. Soğutma olarak da dandik bir Çin yapımı fan var. Ben Turbo Boost'u kapatsam, bu benim sıcaklığımda ve performansımda nasıl etki yaratır? Teşekkürler.

Ayrıca ileride Dark Freezer X127 almayı düşünüyorum.

i5 4590.
RX 580 8 GB.
8 GB 1333 MHz RAM.
X124 yerine başka fan tavsiye ederim. Snowman T6, T6 Ultra, Peerless Assassin gibi...

X124 yerine başka fan tavsiye ederim. Snowman t6, T6 Ultra, Peerless Assassin gibi...

Hocam X124 değil de X127 düşünüyorum herkes memnun gibi. Ama yine de teşekkürler değerlendirmeye alacağım.

Turbo Boost güç ayarlarından kapattım fakat BIOS'tan hiç ellemedim. 100 derece olma sorunuda maalesef devam ediyor.

Son düzenleme:
Hocam X124 değil de X127 düşünüyorum herkes memnun gibi. Ama yine de teşekkürler değerlendirmeye alacağım.

Turbo Boost güç ayarlarından kapattım fakat BIOS'tan hiç ellemedim. 100 derece olma sorunuda maalesef devam ediyor.
Kusura bakma X127 diyecektim yanlış olmuş.

Dark ürünleri genelde fena değildir iyidir ama işlemci fazla kuvvetli diye söylemiştim.

Kusura bakma X127 diyecektim yanlış olmuş.

Dark ürünleri genelde fena değildir iyidir ama işlemci fazla kuvvetli diye söylemiştim.

Bütçem 1500 TL'ye kadar arttı hocam en iyi fiyat performans soğutucu nedir sizce RGB olması güzel olur çünkü kasanın iç estetiği hoşuma gidiyor :)

(RGB kontrolcum yok maalesef)

Bütçem 1500 TL'ye kadar arttı hocam en iyi fiyat performans soğutucu nedir sizce RGB olması güzel olur çünkü kasanın iç estetiği hoşuma gidiyor :)

(RGB kontrolcum yok maalesef)

Daha ucuz bir yer varsa oradan da alabilirsin.

Daha ucuz bir yer varsa oradan da alabilirsin.

Hocam hem daha ucuz hem ARGB özelliği var tek farkı o sanırım aynı model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı