Sordum hocam. Fotoğraf da attım bakalım ne diyecekler. Zaten HDD ve RAM biz uptade yapmak için yapılmış kolay yer. Donanıma zarar vermedim yani.Sanmıyorum hocam ama sağlama alın bir sorun servise.
Peki çözüm yolu sadece yeni bir ram satın almak mı? Öğrenciyim durumum ortada.Sorununuzun nedeni sisteminizde çalışıyor olan bir kurulumun sisteminizin RAM'ını tamamen doldurup, sanal hafızaya yüklenme sonrasında aşırı disk kullanımından ileri geliyor. Setup" vs... çalıyor orda bişey. RAM'ı doldurmuş zaten. Sorunun nedeni o.
HD Tune Pro Health bölümü eklendi.O test sonuçlarını buraya da atarsan. Health'ı at yeter Error Scan temiz ise gerek yok. Ayrıca bir sorun olmasa bile disk 4-5 senesini tamamlamışsa performans kayıplarına uğruyor yani illa arıza olmasına gerek yok, disk yavaş.
Hayır. Kapatacaksın kurulumu, "restart" çekeceksin. Oyun oynamaya kaldığın yerden sorunsuz devam edeceksin. Bunu bile denemeden hemen forum sayfasına konu açmayın.Peki çözüm yolu sadece yeni bir ram satın almak mı? Öğrenciyim durumum ortada.
HD Tune Pro Health bölümü eklendi.
Bunu denemediğimi nereden çıkarttınız? Ve karşınız da ufak bir çocuk yok yardımcı olmak istemiyorsanız lütfen konuya yorum yapmayın. Yorum yapmak veya yapmamak sizin eliniz de.Hayır. Kapatacaksın kurulumu, "restart" çekeceksin. Oyun oynamaya kaldığın yerden sorunsuz devam edeceksin. Bunu bile denemeden hemen forum sayfasına konu açmayın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters
konumuna girip "EnableBootTrace", "EnablePrefetcher", "EnableSuperfetch" girdilerinden olanların değerini 0 yap.HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Power
konumuna girip "HiberbootEnabled" değerini 0 yap.Hocam bende HDD %100 kullanım sorunu yaşıyordum bir M.2 SSD taktım yanına ve şu anda mükemmel oldu SSD kesin çözüm haklısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.