Sordum hocam. Fotoğraf da attım bakalım ne diyecekler. Zaten HDD ve RAM biz uptade yapmak için yapılmış kolay yer. Donanıma zarar vermedim yani.Sanmıyorum hocam ama sağlama alın bir sorun servise.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Sorunu çözdüm. 240GB SSD satın alıp taktım sıfır kurulum yaptım içine ve şu anda gayette süper bir şekilde sorunsuz kullanıyorum.
Teşekkür ederim biraz geç oldu ama sonun da rahata kavuştum diyebilirim.Hayırlı olsun güle güle kullanın.![]()
Bende var ama takamıyorum garantisi yüzünden.Teşekkür ederim biraz geç oldu ama sonun da rahata kavuştum diyebilirim.![]()
Umarım bir an önce sorununuz çözülür ve takarsınız ciddi boyutta fark yaratıyor.Bende var ama takamıyorum garantisi yüzünden.
1 Aralıktan sonra takarım arkadaşa taktım eski bilgisayarı olduğu halde benimkinden hızlı oldu.Umarım bir an önce sorununuz çözülür ve takarsınız ciddi boyutta fark yaratıyor.![]()
Evet sinir bozucu derece de hızlı insan garip oluyor uzun süre HDD kullanınca.1 Aralıktan sonra takarım arkadaşa taktım eski bilgisayarı olduğu halde benimkinden hızlı oldu.5 saniyede masaüstü açık.
Garantiye yollayıp kendileri takabilirler. En azından ben garantiyi aradığımda aldığınız parçayı bizde takarız demişlerdi.Bende var ama takamıyorum garantisi yüzünden.
SSD'nin fiyatı kadar para istiyorlar. 1 ay sonra garantisi bitiyor zaten.Garantiye yollayıp kendileri takabilirler. En azından ben garantiyi aradığımda aldığınız parçayı bizde takarız demişlerdi.
Bana ücretsiz demişlerdi?SSD'nin fiyatı kadar para istiyorlar. 1 ay sonra garantisi bitiyor zaten.
Hangi marka?Bana ücretsiz demişlerdi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.