Çözüldü %100 disk kullanımı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erdal Sansar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen hafta kardeşime yeni topladığımız PC'de başımıza geldi bu, çözemedik. En son format attık, düzeldi. Şimdi de abimin laptopta aynı şey başladı, sebebini bilen var mı?
Arkadaşlar geçen hafta kardeşime yeni topladığımız PC'de başımıza geldi bu, çözemedik. En son format attık, düzeldi. Şimdi de abimin laptopta aynı şey başladı, sebebini bilen var mı?
SSD diyecekler hiç yormasınlar kendilerini.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar sebebi o mudur emin değiliz ama virüs (Avast) programını kapatınca düzeldi. Sıkıntı tekrar ederse yazacağım yine.
Biri SSD biri HDD ikisi de Windows 10.
Çok ayrıntılı yazmamışım. Boştayken falan da böyle.

1585512187048.png

Ben 8.1 kullanıyorum aynı sorun bende de var.
HDD benimki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi diskimde de bu olayı yaşadım ve hala da yaşamaya devam ediyorum fakat bende disk kullanımı sadece bilgisayarı açtığım ilk 5 dakika içerisinde %100 oranda oluyor, daha sonra azalıp normal haline dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sebebi o mudur emin değiliz ama virüs (Avast) programını kapatınca düzeldi. Sıkıntı tekrar ederse yazacağım yine.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı