100 ₺ ile neler yapılabilir?

Biraz daha para biriktir SSD al. Yani gidip CS:GO gibi bir oyuna 100TL harcamak ne kadar mantıklı olabilir?
HDD ve SSD ile ilgili bir sıkıntım yok. Üstte de belirttiğim gibi sadece CS:GO ile sınırlı değil. Önerdiğiniz oyunları paylaşabilirsiniz.
Witcher 3 oynamadıysan alabilirsin. GOTY Witcher 3, 30 TL'ye kadar düşüyor ve muhteşem hikayesiyle garanti bir şekilde 100+ saat oynama süresi sunuyor.
Yaz indirimlerinde Game of the Year Witcher 3 indirimde olur mu sizce?

Biraz daha para biriktir SSD al. Yani gidip CS:GO gibi bir oyuna 100TL harcamak ne kadar mantıklı olabilir?
HDD ve SSD ile ilgili bir sıkıntım yok. Üstte de belirttiğim gibi sadece CS:GO ile sınırlı değil. Önerdiğiniz oyunları paylaşabilirsiniz.
Witcher 3 oynamadıysan alabilirsin. GOTY Witcher 3, 30 TL'ye kadar düşüyor ve muhteşem hikayesiyle garanti bir şekilde 100+ saat oynama süresi sunuyor.
Yaz indirimlerinde Game of the Year Witcher 3 indirimde olur mu sizce?

O zaman arkadaşların da dediği gibi PUBG+Witcher3 daha mantıklı.

Battlefield 1 alırdım. Bende var ve gerek hikaye modu gerek multiplayer oyun modları harika. Sunucular çok iyi 24mbps internetimle 61 ping üstünü görmedim. Şuan 75TL Durmaplay'de (ayrıca 5v5 oyun modu geldi yeni. CS:GO gibi)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı