100 Mbps internet ve 15 cihaz için Router önerisi

Nesinden memnun kalmadınız hocam? Ne sorun bulunmamakta.
@AGEVRX ZyXEL tercih etmiyorum hocam arayüzü sıkıntılı. 300-500₺ arası router aramaktayim.

100 Mbps fiber kullanıyorum. Modemi kurdum fakat 15-20 dakika sinyal gelmedi. 2-3 defa resetleme işlemi sonucunda zar zor sinyal alabildim. Wi-Fi konusuna gelince Türk Telekom'un verdiği TP-Link Archer C5v şaşırtıcı şekilde daha üstün. Karar sizin.

@Silinen üye Türk Telekom'un verdiği modem ile arasında ciddi fiyat farkı var, Kurulum ve arayüzü iyi olmadığını söyledim zaten, C5v modelinde misafir ağı desteği yok, kablosuz ağını test etmedim ama dediğim gibi belirli standartlara uymak zorunda olduklarından büyük farklar olmayacaktır.

@Silinen üye Türk Telekom'un verdiği modem ile arasında ciddi fiyat farkı var, Kurulum ve arayüzü iyi olmadığını söyledim zaten, C5v modelinde misafir ağı desteği yok, kablosuz ağını test etmedim ama dediğim gibi belirli standartlara uymak zorunda olduklarından büyük farklar olmayacaktır.

Türk Telekom'un Archer C5v modelini satın alamıyorsunuz yalnız umarım bilginiz vardır. Fiyat farkını nasıl görebildiğinizi merak ediyorum. ikinci ellerden bahsediyorsanız zaten modemin arkasında SATILAMAZ ibaresi yazdığını göreceksiniz.

@AGEVRX ne önerirsiniz VDSL2/FİBER özelliği olursa güzel olur
VDSL2/FİBER istiyorsanız router değil modem bakmanız gerekiyor. Bütçeniz Keenetic modelleri memnun etmez. 500 ün biraz üzerinde Extra modeli var. Modem özelliği bulunan Extra DSL bütçenizi çok aşıyor. İkinci el modem özellikli cihaz düşünürseniz yönlendirme sağlayabilirim.

Son düzenleme:
Router olduğunu biliyorum. Mümkünse dediği için bunu attım. Bu bütçede düzgün modem bulması imkansız. İkince el bakması gerekiyor. Zaten mesajımda modem özellikli cihazlar için ikinci el olarak düşünürse yönlendirme sağlayabileceğimi söyledim.

@İbrahim Güler Şimdi baktım da fiyatlar ne olmuş öyle?😳
TurkNet ile aldığım ZyXEL 480 TL idi, şimdi 780 yazıyor. Ucuza aldığm modemler bile ikiye katlanmış. Kur etkisinin farkındaydım ama bu cihazların doğrudan etkilenmesini beklemiyordum.
Hocam bu cihazların hepsi dolar kurunun etkisinde. Bu zamanda modem almak bile imkanız hale gelmeye başladı. Üzücü ama gerçek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı