Hocam bana Misafir falan geldiginde sıkıntı çıkartmasın
200'ü geçmedikce sorun olmaz.
Hocam bana Misafir falan geldiginde sıkıntı çıkartmasın
Nesinden memnun kalmadınız hocam? Ne sorun bulunmamakta.
@AGEVRX ZyXEL tercih etmiyorum hocam arayüzü sıkıntılı. 300-500₺ arası router aramaktayim.
@Silinen üye Türk Telekom'un verdiği modem ile arasında ciddi fiyat farkı var, Kurulum ve arayüzü iyi olmadığını söyledim zaten, C5v modelinde misafir ağı desteği yok, kablosuz ağını test etmedim ama dediğim gibi belirli standartlara uymak zorunda olduklarından büyük farklar olmayacaktır.
VDSL2/FİBER istiyorsanız router değil modem bakmanız gerekiyor. Bütçeniz Keenetic modelleri memnun etmez. 500 ün biraz üzerinde Extra modeli var. Modem özelliği bulunan Extra DSL bütçenizi çok aşıyor. İkinci el modem özellikli cihaz düşünürseniz yönlendirme sağlayabilirim.@AGEVRX ne önerirsiniz VDSL2/FİBER özelliği olursa güzel olur
Router olduğunu biliyorum. Mümkünse dediği için bunu attım. Bu bütçede düzgün modem bulması imkansız. İkince el bakması gerekiyor. Zaten mesajımda modem özellikli cihazlar için ikinci el olarak düşünürse yönlendirme sağlayabileceğimi söyledim.@İbrahim Güler modem değil bu router.
Hocam bu cihazların hepsi dolar kurunun etkisinde. Bu zamanda modem almak bile imkanız hale gelmeye başladı. Üzücü ama gerçek.@İbrahim Güler Şimdi baktım da fiyatlar ne olmuş öyle?
TurkNet ile aldığım ZyXEL 480 TL idi, şimdi 780 yazıyor. Ucuza aldığm modemler bile ikiye katlanmış. Kur etkisinin farkındaydım ama bu cihazların doğrudan etkilenmesini beklemiyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.