1000-1200₺ Telefon Önerisi

arkadaşlarım memnun olduğu için tavsiye ettim.
Eksik olma çok sağol ilgilendiğin için. Muhakkak şans işi tabi ama risk oranı sanki bir tık daha fazla gibi geliyor bana bu markada.
Xiaomi Redmi 5 Plus. Tam bir fiyat performans cihazı.
Evet bu cihazı da inceliyordum gayet başarılı gibi. Fakat Fethiye gibi yazlık bir yerde Xiaomi markası KVK bile olsa servis olarak ne kadar aktif olabilir o beni biraz düşündürdü açıkçası.
J7 Prime, Redmi 5 Plus ve Casper Via M3 cihazları şu ana kadar en çok tavsiye edilenler oldu açıkçası.
Açılmış konuya anket ekleme imkanımız var mı sosyalde? Yani bu konuya. Konuyu ben açtım ve şimdi ekleyebiliyor muyum yani?
 
Öncelikle kesinlikle Casper cihaz tavsiye etmiyorum. Yazılımsal birçok sorun yaşamasının yanında güncelleme konusunda hiç iyi değiller. Aslında çoğu modeline güncelleme bile vermiyorlar. Garanti konusunda emin ol en çok sorun yaşayacağın markadır.

Onun haricinde TR Garantili olarak GR5 modelini size söylemiştim. 32 GB J7 Prime İthalatçı garantilidir. 16 GB versiyonları Samsung Türkiye garantisi altındadır.

16 GB hafızaya sahip bir cihaz günümüz için fazlasıyla yetersiz. En basitinden sosyal medya uygulamaları bile bir hayli fazla yer kaplıyor. SD kartsız kullanılacaksa bir de daha büyük bir sorun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı