1000-2000 TL TKL beyaz klavye önerisi

Bütçe
1000-2000 TL
Full beyaz değil ama sorun etmezseniz Durgod K320 alabilirsiniz. Kapalı kutu kolayca bulunuyor ikinci el sitelerinde. Normalde çok rahat daha üstünü hak eder fiyat olarak. Amazon'da fiyatı düştüğünde stoklayan arkadaşlar ucuza satıyor. Bir ilan:
Gamakay mk61 vesaire bakıyordum bende. Bütçe artırıp sonradan HyperX Alloy Core 65'e yöneldim fakat beyaz rengi olmadığı için sizin attığınız K320 gayet cazip geldi. Siz olsanız HyperX yerine tercih eder miydiniz? HyperX ile aralarında %80 de fiyat farkı mevcut kapalı kutu şeklinde alırsam.
 
GamaKay MK61 vesaire bakıyordum bende. Bütçe artırıp sonradan HyperX alloy Core 65'e yöneldim fakat beyaz rengi olmadığı için sizin attığınız K320 gayet cazip geldi. Siz olsanız HyperX yerine tercih eder miydiniz? HyperX ile aralarında %80 de fiyat farkı mevcut kapalı kutu şeklinde alırsam.

https://www.amazon.com.tr/Durgod-Taurus-K320-Mekanik-Klavyesi/dp/B07QH2Q1GY sıfırı Amazon'da toplam 2.400 TL'ye denk geliyor iki klavye de güzel karar sizin hocam :)
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı