1000 Mbps internetin faydaları

Ben İstanbul'da yaşıyorum 16 Mbit ile 9-10 arası alıyordum şimdi GigaFiber ile 3 ms alıyorum. Arkadaşların dediği gibi önemli olan sunucuya olan uzaklık sunucular İstanbul'da olduğu eğer istanbuldaysanız çöp internetle bile rahat 10-15 ms alırsınız.
 
Belli bir hızdan sonra internet hızının ping ile alakası yoktur.
Altyapıya göre alakası vardır, peering ile alakası vardır, kullandığın ISS'nin filtrelemesiyle alakası vardır, carrier tier mi kullanıyor bununla ilgisi vardır. Ama hız ile alakası yoktur!
25 Mbps TT fiber kullanan ile 1000 Mbps TT fiber kullananın ping farkı olmaz.
 
Hocam merak ettim sisteminiz nedir böyle bir internet kullanıyorsunuz.

Ben oyun için bu interneti almadım ki, arka plan da infulucerim büyük şirketlere sosyal medya danışmanlığı yapıyorum, 6000 SAR bin adet Twitch Twitter Facebook Instagram YouTube ve Google yorum hesaplarım mevcut yorum algı paylaşım etkileşim beğeni paylaşım gibi işlemler için kullanıyorum arka plan da 100'e yakın tarayıcı açıyorum.

Hocam ben indirmede 3MB'ı görünce seviniyorum. Bence mükemmel.

Üzdün.
 
Ben oyun için bu interneti almadım ki, arka plan da infulucerim büyük şirketlere sosyal medya danışmanlığı yapıyorum, 6000 SAR bin adet Twitch Twitter Facebook Instagram YouTube ve Google yorum hesaplarım mevcut yorum algı paylaşım etkileşim beğeni paylaşım gibi işlemler için kullanıyorum arka plan da 100'e yakın sekme açıyorum.

Üzdün.

Vay be ne kadar ilginç bu arada hocam 100'e yakın sekme açtığınızdan dolayı sisteminizde iyidir doğru muyum? :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı