1000 Mbps Superonline modem önerisi

Katılıyorum. Vodafone üzerinden altyapı sorgulaması yapın 1000 Mbps çıkmıyorsa orada öyle bir anlaşmaları yoktur diye düşünüyorum. Daha iyi bilen arkadaşlar var onlar daha iyi bilgi verir.
100MBPS çıktı

Bu kadar ufak gecikmelere takılmayın emin olun sistem gecikmesi sizi daha çok geriye atıyor Superonline Gigabit veriyorsa diğer ISP'ler 100 megabit veriyorsa tabii ki de Superonline kullanicaksın hocam.

Sistemim gayet iyi yeni aldım 5080 ve 9800x3D CS2 için almışken en iyi interneti de almak istiyorum ping açısından bu yasaklamalar çok mu can sıkıyor Superonline'da peki.

100Mbps çıktı.

Sistemim gayet iyi yeni aldım 5080 ve 9800x3D CS2 için almışken en iyi interneti de almak istiyorum ping açısından bu yasaklamalar çok mu can sıkıyor Superonline'da peki.

Hayır dostum abartıyorlar, bu forumda herkesin yorum yapma hakkı var o yüzden yanıltıcı yorumlara maruz kalıyorsunuz dediğim gibi yaşanacak gecikme 3-4msden öte değil.

Yasaklar konusunda, evet fazlasıyla yasakçı bir sağlayıcı. Kendi modem şartları sözde var fakat müşteri hizmetleriyle her görüştüğümde. Daha önceden kendi modemimi kullanıyordum, kullanıldığı biliyorum diye ısrar ederek devam edebiliyorum.
Ping konusunda acayip kötüler. 10mbps gibi bir vasat internetim var fakat onlarda CS2'de 80-90ms alırken şimdi Türknet ile 30-40ms alıyorum. Hiçbir fiziki parça kablo değişmedim, sadece sağlayıcı değiştirdim.

Yasaklar konusunda, evet fazlasıyla yasakçı bir sağlayıcı. Kendi modem şartları sözde var fakat müşteri hizmetleriyle her görüştüğümde. Daha önceden kendi modemimi kullanıyordum, kullanıldığı biliyorum diye ısrar ederek devam edebiliyorum.
Ping konusunda acayip kötüler. 10Mbps gibi bir vasat internetim var fakat onlarda CS2'de 80-90ms alırken şimdi TurkNet ile 30-40ms alıyorum. Hiçbir fiziki parça kablo değişmedim, sadece sağlayıcı değiştirdim.

PtP anlaşmaları yok ondan o kadar yüksek ping veriyor.

Türk net arasında o kadar ping oynar mı

Kafam karıştı açıkcası

Ping konusunda acayip kötüler. 10mbps gibi bir vasat internetim var fakat onlarda CS2'de 80-90ms alırken şimdi Türknet ile 30-40ms alıyorum. Hiçbir fiziki parça kablo değişmedim, sadece sağlayıcı değiştirdim.
Hocam türknet vdsl mi sizin 30 40 ping alsam havalara uçarım valla

Son düzenleme:
Hocam şu an altyapınız ne? Fiber altyapısı olan firmayı tercih edin.
Hocam superonline 1000MBPS fiber imkan sunuyor diğerleri VDSL hep

Arkadaşın türknet 30-40 ms verdiyor diğer sağlayıcılar cs2de 80-90 ms demesi biraz aklımı çeldi açıkcası internet hızı önemsiz ping değerli ama doğrumu cidden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı