1000 saat geçirilecek oyun önerisi

Hafif oyun olarak ne önerebilirsiniz peki?

Tamamen online yapıda olan bir oyun The Isle, Dilimi geliştireyim, yabancı arkadaşlıklar kurayım, hem dinozor olarak oynamak hem de yuva vs. kurarak diğer oyuncuları yavru olarak takımına davet etmek, avlanmak, diğer oyuncularla fight'a girmek (dinozor olarak) istersen The Isle öneririm, hayatta kalma, dinozor simülasyonu olan bir oyun, videolarını izlemeni tavsiye ederim. Birçok yabancı arkadaş edindim bu oyunda ve hala oynamaya devam ediyoruz, bir yandan dilim gelişiyor bir yandan arkadaşlıklar kurarak keyifli vakit geçiriyoruz. Brezilya'dan, Amerika'dan, Almanya'dan ve birçok farklı ülkeden arkadaşlıklar kurdum. Başlamayı düşünürsen sunucu önerisi de yapabilirim, bu oyunda Legacy ve Evrima (beta sürüm) olarak 2 farklı oyun var, geliştiriciler şu an da Legacy'i geliştirmeyi bırakıp Evrima'ya yoğunlaştılar, evrima çok daha gelişmişi ama Legacy'nin verdiği keyifi veren bir sürüm değil, açıkçası çok beğenmemiştim.

Arma 3'ü ise editör modu nedeniyle öneriyorum, multiplayer olarak değil, editör modunu istediğin gibi şekillendirebilir oynayabilirsin, modlarla oynama süreni çok daha fazla katlayabilirsin.

Skyrim, yılların eskitemediği harika bir rol yapma oyunudur, eğer oynamadıysan başlamanı öneririm.
Önceki oyunlar eski kalacağı için, sadece okumanı tavsiye edebilirim, oynamak istersen tabii sen bilirsin.

RDR 2'yi zaten biliyorsundur, hikayesi, detayları, açık dünyası ve oynanışıyla herkesi cezbeden bir yapım, oynamadıysan henüz, şiddetle oynamanı tavsiye ederim.

FIFA 22-23, özellikle kariyer modlarıyla çok keyif veriyor zaten, futbol ile alakalıysan ve seviyorsan almanı öneririm.

Önerdiğim oyunlar arasından kesin olarak şunu oyna diyerekten tavsiye edeceğim kesinlikle RDR 2.

Ha, The Isle'de oynamak istersen 31 TL para değil, denemenden zarar gelmez, videolardan izleyebilirsin ancak legacy'de şöyle bir sorun var, sahte çin sunucuları yüzünden gerçek manada oynanan sunucuları bulmak zor oluyor ama başlamayı düşünürsen bu konuda da yardımcı olurum.
Bu sorun Evrima'da yok tabii ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı