1000 TL 2. el makine önerisi

Daha fazla  
Selamlar, marka olarak Nikon düşünüyorum çünkü Canon'lar daha pahalı bu bütçede çok eski makineler var Nikon'da bu tarhiler biraz daha düşüyor daha önce kamera kullanmadım amatörüm ama kötü bir makineyle başlamak istemiyorum. Almışken en iyisi olsun kafasındayım yani istediklerim en iyi görüntü sağlayan ve en yeni kamerayı bulmak. Ben 2 gündür araştırıyorum ve birkaç model var aklımda modelleri alta yazacağım şimdiden teşekkürler.

1. Model: Nikon D80.

2. Model: Nikon D60.

3. Model: Fujifilm HS33exr.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, marka olarak Nikon düşünüyorum çünkü Canon'lar daha pahalı bu bütçede çok eski makineler var Nikon'da bu tarhiler biraz daha düşüyor daha önce kamera kullanmadım amatörüm ama kötü bir makineyle başlamak istemiyorum. Almışken en iyisi olsun kafasındayım yani istediklerim en iyi görüntü sağlayan ve en yeni kamerayı bulmak. Ben 2 gündür araştırıyorum ve birkaç model var aklımda modelleri alta yazacağım şimdiden teşekkürler.

1. Model: Nikon D80.

2. Model: Nikon D60.

3. Model: Fujifilm HS33exr.
Fujiden kesinlikle uzak durun. Diğer gövdeler eski, iyi bir lensle iş yaparlar ama lens alamayacaksanız kenarda atıl kalır bu makineler.

Samsung NXmini dışında birşey bulamazsınız gibi geliyor. Öğrenmek için güzel makinedir. Ama az daha üstüne para ekleyip Samsung NX3000 yada NX300 denk getirin derim. Bu makineleri 1000 tl ye satanda denk geliyor, 3000 tl ye satanda denk geliyor. Ederi 1000 - 1500 arasıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı