1000 TL bütçeye Lumia Önerisi

Henüz almadım 1 hafta kadar sonra almayı planlıyorum ancak fiyatı düşse bile bir telefona 1300 TL vermek saçma geliyor artık bana ha daha önce verdim o ayrı mevzu şuan kullandığım telefon Note 2 ve 1500 Tl ye sıfır almıştım ama artık bu kadarının da gereksiz lüks olduğunu düşünüyorum yani baktığınız zaman Asus olsun Lumia serileri olsun 1000 TL altında oldukça performanslı cihazlar sunuyor kullanıcıya.

Arkadaşım L1320 tavsiye ederim büyük deme eline oturuyor alışıyorsun yok dersen 1000 tlden küçük aynı özelliklerden biraz düşüğü çok az ama annem kullanıyor hatta 625 olabilir.Bu arada bütün lumialar güncellemeleri alacak ama şöyle Örenğin; Windows10 la NFC ile ilgili özellik gelecek telefonunda NFC yok sen o özellikden mahrum kalacaksın geri butun özellikler olacak.

925 teknolojisi yeterli gibi görünse de ileride oyun konusunda sana sıkıntı yaşatabilir. 1320 oyun performansı açısından tatmin edici ama onda da kamera sorunu var. Türkiye piyasasına Microsoft tarafından yeni telefonlar sokulacak 2 ay beklemeni tavsiye ederim ama illa alacağım diyorsan da o fiyata en uygunu 1320.

Not = Microsoft tüm telefonlara güncellemeleri yollayacak merak etme =)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı