Arkadaş ekran kartım var demiş. Her konuya niye okumadan etmeden APU öneriyorsunuz?Biraz daha bütçeyi arttırarak çok iyi bir APU sistem toplanabilir.
Yalnız APU sisteme ekran kartı takılmaz diye birşey yokArkadaş ekran kartım var demiş. Her konuya niye okumadan etmeden APU öneriyorsunuz?
APU fazla performanslı değil. Hem APU işlemci alıp hemde ekran kartı mı alsın ?"1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama" adlı rehberdeki sistemi toplayabilirsiniz fakat içinden HDD'yi, SSD'yi ve CPU Fanı çıkarmanız gerekli. Parçaları da webdenal, sinerji gibi sitelerden alırsan daha hesaplı olacaktır.
Yalnız APU sisteme ekran kartı takılmaz diye birşey yokTam tersine daha güçlü bir sistem olur. Az daha para koyup 2 yıl daha fazla kullanmak varken neden APU olmasın?
"1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama" adlı rehberdeki sistemi toplayabilirsiniz fakat içinden HDD'yi, SSD'yi ve CPU Fanı çıkarmanız gerekli. Parçaları da webdenal, sinerji gibi sitelerden alırsan daha hesaplı olacaktır.
Yalnız APU sisteme ekran kartı takılmaz diye birşey yokTam tersine daha güçlü bir sistem olur. Az daha para koyup 2 yıl daha fazla kullanmak varken neden APU olmasın?
Yanılıyorsun apu genellikle düşük bütçeye alınır ve apunun üstüne bir ekran kartı almanın mantığı yoktur zaten ekran kartı konulacaksa çok daha güçlü işlemciler vardır. 7870k'nın üstüne 100 tl daha koyup canavar gibi bir i5 4460 işlemci alabilir ve bu onu uzun yıllar götürür. Anladım ki apu sistem kullanıyorsunuz. Kullanıyorsunuz diye fanatiklik yapmaya gerek yok. i5 4460 alıp ileride iyi bir ekran kartı koyarsa alacağı performans 7870k ile beraber alacağı performansın çok üstündedir"1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama" adlı rehberdeki sistemi toplayabilirsiniz fakat içinden HDD'yi, SSD'yi ve CPU Fanı çıkarmanız gerekli. Parçaları da webdenal, sinerji gibi sitelerden alırsan daha hesaplı olacaktır.
R7 265'i kullandığına emin misin ?Sana kesinlikle katılmıyorum dostum. A8 7650k Apu ya R7 265 Taktım Çöp Oldu GTA 5 20-25 FPS Veriyor.
Kardeşim Eminim Konu Dahi Açtım Foruma Bu Sorundan Dolayı. A8 7650k işlemci var R7 265 O.C ekran kartı takılı 20-25 fps veriyorR7 265'i kullandığına emin misin ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.