1000 TL film, dizi ve oyun için kulaklık önerisi

3 yıldır bu ürünü kullanıyorum. Markası senı yanıltmasın. Mıkrofonu mukemmel. Ses konusunda senı uzmez. Kablosu orgulu. Tavsıye ederım. Sıte ve satıcı guvenılırdır. Kesınlıkle bunu almalısın. Pısman olmazsın.
 
F/P ve üzmez mi? 🤣 forumda kaç tane konu açılmış Gamepower markasının sorunlu bir marka olduğu ile. Gidin az bakın ve fason üretici.

Gamepower'ın bazı klavye ve mouse markaları sorunlu ama kulaklıkların çoğu gayet iyi ve kulaklık konusunda sıkıntı yaşıyanı görmedim. Satan mağazaya girip yorumlarını okuyabilirsiniz. Sizi çoğu konuda yorumlara "beğenmedim" atıp duruyorsunuz ama bir şey önerdiğinizi görmedim, trollden başka bir şey değilsiniz gözümde.
 
Gamepower'ın bazı klavye ve mouse markaları sorunlu ama kulakların çoğu gayet iyi ve kulaklık konusunda sıkıntı yaşıyanı görmedim. Satan mağazaya girip yorumlarını okuyabilirsiniz. Sizi çoğu konuda yorumlara "beğenmedim" atıp duruyorsunuz ama bir şey önerdiğinizi görmedim, trollden başka bir şey değilsiniz gözümde.

Trollmüşüm :) kulaklıkların neresi iyi acaba? Gelip forumdaki Gamepower'ın kulaklıklarıyla ilgili konuları attırmayın bana. Kendim Gamepower Medusa kullandım mikrofonu bozuldu dip ses vardı, ses kartı aşırı dandikti kablosu dandikti konforu kötüydü. Önerdiğimi de görmemiş. H2002p önerdim güzel kardeşim benim.
 

Geri
Yukarı