1000 TL film, dizi ve oyun için kulaklık önerisi

Gamepower
Trollmüşüm :) kulaklıkların neresi iyi acaba? Gelip forumdaki Gamepower'ın kulaklıklarıyla ilgili konuları attırmayın bana. Kendim Gamepower Medusa kullandım mikrofonu bozuldu dip ses vardı, ses kartı aşırı dandikti kablosu dandikti konforu kötüydü. Önerdiğimi de görmemiş. H2002p önerdim güzel kardeşim benim.
Gamepower Medusa zaten birçok eksisi olan bir kulaklık, bu kulaklık kötü diye markanın diğer bütün ürünlerini çöpe mi atalım şimdi, iyi olanlarını öneriyoruz işte ? Neyse hocam arkadaşın konusunda boşuna tartışmaya gerek yok, Gamepower'a güvenmiyorsanız Havit H2002P'de alabilirsiniz o da güzel bir kulaklık
 
Gamepower.

Gamepower Medusa zaten birçok eksisi olan bir kulaklık, bu kulaklık kötü diye markanın diğer bütün ürünlerini çöpe mi atalım iyi olanlarını öneriyoruz işte? Neyse hocam arkadaşın konusunda boşuna tartışmaya gerek yok, Gamepower'a güvenmiyorsanız Havit H2002P'de alabilirsiniz o da güzel bir kulaklık.

Gamepower almayın önermeyin, birçok konu açıldı niye öneriyorsunuz anlamıyorum.
 
Şu an kullandığım Razer Kraken X soldan ses azalması ve süngerler çıkmaya balşladı 2 yıldır kullanıyordum büyük ihtimal Havit H2002p alacağım.
Arkadasım bu Error adlı arkadasın soyledıklerıne kulak asma. Fason uretım dıye gamepower'ı gomerken gamenote dıye farklı bır fason uretım markası onerıyor sana. 2002p yenı cıkmıs bır urun. Bu yuzden kullananlar maksımum 1 yıldır kullanıyordur. 1 yılda bozulan kulaklık mı var? 3 yıldır kullandıgım urunu onerıyorum babalar gıbı duruyor kulagımda suan. Yıne de senın kararın tabıı.

Gamepower almayın önermeyin, birçok konu açıldı niye öneriyorsunuz anlamıyorum.
Zerre bılgınız olmadan tamamen gorduklerınızle konusuyor olmanız ırıte edıcı. Lutfen fıkrınızı uzak tutun cebındekı 3 kurus parayla guzel bır urun almak ısteyen ınsanların konularından. Bosu bosuna kafa acıp yanlıs yonlendırıyorsunuz.
 
Arkadasım bu error adlı arkadasın soyledıklerıne kulak asma. Fason uretım diye Gamepower'ı gomerken Gamenote diye farklı bır fason uretım markası onerıyor sana. 2002p yenı cıkmıs bır ürün. Bu yuzden kullananlar maksımum 1 aydır kullanıyordur. 1 yılda bozulan kulaklık mı var? 3 yıldır kullandıgım urunu onerıyorum babalar gıbı duruyor kulagımda şu an. Yıne de senın kararın tabıı.

Zerre bılgınız olmadan tamamen gorduklerınızle konusuyor olmanız ırıte edıcı. Lutfen fıkrınızı uzak tutun cebındekı 3 kurus parayla guzel bır ürün almak ısteyen ınsanların konularından. Bosu bosuna kafa acıp yanlış yonlendırıyorsunuz.

Zerre bilgim yok mu? Önerdiğin kulaklıkta bir sürü sorun var güzel arkadaşım. Arkadaşın elinde patlayınca ne hesap vereceksin? Sen sorun yaşamadın diye herkes sorun yaşamayacak mı zannediyorsun? Gamepower'ın %70 bozuk gelen ürünler %30 sağlam gelen ürünler. Tamamen kumar işi.
 
Kraken X önermem, kıralabiliyor. Ve çoğu kişinin kırılmış. Bağlantı yeri kırılıyor genelde.

1 yıldır Kraken X kullanıyorum sinirden 3-5 kere kere duvara fırlatmışlığım var fakat çiziği dahi yok bağlantı noktaları sert plastik fakat ben araştırana kadar metal olduklarını sanıyordum dışarıdan metal gibi görünüyor plastik havası yok. Birkaç yerde bağlantı noktasında çatlamalar olduğunu okudum fakat anlamlandıramadım.
 
Zerre bilgim yok mu? Önerdiğin kulaklıkta bir sürü sorun var güzel arkadaşım. Arkadaşın elinde patlayınca ne hesap vereceksin? Sen sorun yaşamadın diye herkes sorun yaşamayacak mı zannediyorsun? Gamepower'ın %70 bozuk gelen ürünler %30 sağlam gelen ürünler. Tamamen kumar işi.
Dostum ben bunu reddetmıyorum bu bılgıyı sen kullanıcıların gerı donuslerıyle elde edıyorsun ve ınsanlara pazarlıyorsun ama bunu yaparkende gerı donusu olmayan bır urunu ınsanlara onerıyorsun kendınle celıstıgının farkındasın degıl mı? Gamenote ıle Gamepower arasındakı farkı acıklasana bana? Yarın obur gun 3 kısı 4 kısı gamenote kulaklıgımda su oldu bu oldu dıye konu acsa onu da onermezsın sen. Tam boyle bır dusunce yapın var. Bunun sacmalıgınının farkına var artık.
 
Dostum ben bunu reddetmıyorum bu bılgıyı sen kullanıcıların gerı donuslerıyle elde edıyorsun ve ınsanlara pazarlıyorsun ama bunu yaparkende gerı donusu olmayan bır urunu ınsanlara onerıyorsun kendınle celıstıgının farkındasın degıl mı? Gamenote ıle Gamepower arasındakı farkı acıklasana bana? Yarın obur gun 3 kısı 4 kısı Gamenote kulaklıgımda su oldu bu oldu diye konu acsa onu da onermezsın sen. Tam boyle bır dusunce yapın var. Bunun sacmalıgınının farkına var artık.

Bütün ürünleri kullanma şansım var mı sence? Uzun incelemelere, teknik incelemeleri bakıyorum. Hepsini alıp nasıl inceleyip önerebilirim? Geri dönüşlere göre öneriyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı