1000 TL İle Siz Olsanız Ne Yapardınız?

1000 lirayı gidip kızla yesem ayıp olur hocam evdekilere. Kızda yok zaten neyse çaktırma :D


11. sınıfa geçtim.
Çalışmaya başlamak için güzel zaman kardeşim. Burada tek hayali ''10.000 TL'' lik sistem olanlardan bir farkın olmasını istiyorsan şimdiden çalış. Bu yaz bütün Matematik 1 ve Türkçe'yi bitirmeni öneririm ki Mat 1 bayağı zamanını alacak. Eşit ağırlık olduğunu düşünerek yazıyorum bunları gerçi yine düşündüm de şimdiden çalışmaya başlasan yine yetişmeyebilir :) Edebiyat da ekle yanına konuları bitir 1-2 soru bankası bitir bu yazın YGS' den sonra piyasada ki bütün tanınan yayınları bitirirsin edebiyattan 3-4 tane de deneme seti bitirirsin. Tüm mesajlarına bakamadım ama bir kaç mesajından dediklerimi anlayabilecek kadar olgun olduğunu çıkardım. Sen günlük çalışma takvimi hazırla kendine gerekirse ben sana yardımcı olurum. 1000 TL ile ne kadar güzel kitaplar alınır :uyan::aşk:
 
D&R'ın sitesine gir tüm beğendiğin kitapları satın al. Ben olsam öyle yapardım, kendine çok güzel bir kütüphane yapabilirsin o parayla. Konu anlatım kitapları da alabilirsin, hem 11. hem de 12. sınıfta çok lazım olacaklar sana.
 
Arkadaşlar GTA 5 i satın alıp geri kalan para ile de fitness veya kick box kursuna gitmeyi planlıyorum. Sizce nasıl fikir? Siz olsanız fitness mı kick box mu tercih ederdiniz? Boyum 179-180 kilom 73 yaş 16 bu arada :) Fitness kursu aylık 70 TL kick box u bilmiyorum ancak oda 70 tl civarındadır.
 
GTA 5'e vereceğin parayla ilgi alanların doğrultusunda kitap al derim. Spor güzel bir şey tabi ki ama üniversite sınavına az kaldı, zaman ayırman gereken bir şeye fazla girme derim, kendi çapında spor yap ama kursa falan gidersen çok sevip kendini alamayabilirsin.

Ayrıca bu yaz kendine ayırabileceğin son yazın, uzun bir zaman için.
 
1000 TL yi çalışarak kazanacağım ve kitap mı alacağım? Yok daha neler. Ölsem kazandığım parayı derse veya kitaba yatırmam. Senin yerinde olsam gider Bloodborne ile beraber PS4 alırım. Param oldukça PS4 e oyun alırım.
 
Ders kitabından bahsetmedim. PS4'u kitaplara tercih ediyorsan çok yanlış yolda ilerliyorsun haberin olsun.
9 ay kitaplarla haşır neşirim merak etmeyin. Üstüne 3 ayda test kitaplarıyla haşır neşirim. Valla daha fazla haşır neşir olmak istemem ben :D
 

Geri
Yukarı