1000 TL Mouse, Klavye ve Mousepad Önerisi

Bana göre bir mousepade 100-150 tl vermek anlamsız. Bende ofis tarzı yerlerden alınan bir mousepad var ve 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum, gayette yeterli.
Gayet anlamlı çoğu oyuncu için. FPS oyuncuları az kayan, diğer türde oyun oynayanlar çok kayan mousepadler tercih eder çoğunlukla. Oyunu oynamanızı kolaylaştırır. Ayrıca şanslısınız diyebilirim. Kardeşimin Logitech mousepadi var ve 1.5 sene içerisinde soyuldu üst yüzeyi.

Gayet anlamlı çoğu oyuncu için. FPS oyuncuları az kayan, diğer türde oyun oynayanlar çok kayan mousepadler tercih eder çoğunlukla. Oyunu oynamanızı kolaylaştırır. Ayrıca şanslısınız diyebilirim. Kardeşimin Logitech mousepadi var ve 1.5 sene içerisinde soyuldu üst yüzeyi.
Onu geçtim sağlık açısından kullanılan malzeme kalitesi çok önemli o yüzden bilinen lisanslı ve ürünleri tercih etmek gerekir fiyat olarak illa ki 100 150 demiyorum ki 400 e de var en azından bilinen markaları tercih etmek mantıklı olur.

İkinci el 500 TL'ye istediklerini alabilecek olsa, 1000 TL bütçe koymaz. Dediğiniz anca Veverest Rempıç ekipmanlarla olur bu devirde.
Sadece 550 liraya Rival 300- Siberia 350 ve Strafe RGB temiz toplamış adamım ben. Rampage gibi dandik markalara elimi sürmem. Ayrıca aldıklarım sıfırdan farksızdı hala daha kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı