1000 TL'ye mouse pad önerisi

Arkadaşlar Lamzu aldım ona uygun bir mouse pad arıyorum. 1000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Cam da alabilirsin fakat önerim Lamzu energon.

400e de klasse longteng var kendim kullanıyorum memnunum. Ama Lamzu energon bambaşka bir seviye artisan raiden düşmanı.

Asus kalitesi diyen artisan rakibi energona kahkaha emojisi atıyor PUAHAHAHAJ

Son düzenleme:
Cam da alabilirsin fakat önerim Lamzu energon.

400e de klasse longteng var kendim kullanıyorum memnunum. Ama Lamzu energon bambaşka bir seviye artisan raiden düşmanı.

Asus kalitesi diyen artisan rakibi energona kahkaha emojisi atıyor PUAHAHAHAJ
Asus iyidir güveniyorum donanımsal konuda iyi forumlar onerdigin padi bilmiyorum kalitelidir mutlaka asusda kötü değildir kullanım şartlarına göre değişiklik gösterir iyi forumlar dostum

ASUS iyidir güveniyorum donanımsal konuda iyi sosyaller onerdigin padi bilmiyorum kalitelidir mutlaka ASUS'da kötü değildir kullanım şartlarına göre değişiklik gösterir iyi sosyaller dostum.

İnsanların parasını çöpe atmaya hakkınız yok. Belki donanımsal olarak iyi olabilir. Kendim de anakartını kullanıyorum ama bilginiz yoksa mesaj yazmayın insanları ikilemde bırakıyorsunuz.

Mutlaka kötü değildir diyorsunuz daha önerdiğiniz üründen haberiniz yok.

İnsanların parasını çöpe atmaya hakkınız yok. Belki donanımsal olarak iyi olabilir. Kendim de anakartını kullanıyorum ama bilginiz yoksa mesaj yazmayın insanları ikilemde bırakıyorsunuz.

Mutlaka kötü değildir diyorsunuz daha önerdiğiniz üründen haberiniz yok.
Yardımları kötü niyetli olarak kabul etmeyin herkes seçimlerinde özgürdür dostum iyi forumlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı