10000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
10000

Yunus.Mec

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2021
Mesajlar
65
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, şimdiki kullandığım telefonum Redmi Note 8 Pro arızalandı ve uzun yıllar boyu kullanabileceğim bir telefon arıyorum. Telefonumda batarya ve kullanım kolaylığı/rahatlığı arıyorum. Telefonda pek oyun oynamam en fazla coc oynuyorum. Aklımda A33 ve A53 var ikisi arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung A34 te düşünebilirsin. Uzun yıllar güncelleme alacak bir telefon ve bence hoş.
 
Kesinlikle. Batarya konusu dert olursa yeni batarya taktırırsın yıllarca kullanmaya devam et. Oyunlarda da gayet üst performansta oynanabilir. Günlük işlemler için zaten bir şey demeye gerek yok. iPhone 7'ler bile problemsiz kullanılıyor.

Hocam bataryada günlük kullanımda yeterli olur diye düşünüyorum performansına zaten laf yok kamera desende güzel tasarım şahane temiz 2. el alınır a 34 ile POCO F2 Pro cidden rezalet tasarımları var S20 FE gene bir nebze olabilir @Yunus
 
A54. Bütçeyi aşıyor ama hem yeni ve güncel. Olmaz dersen A53.
 
iPhone 11'in ekranı cidden kötü ama XS Max'ın ekranı OLED ekran ve FHD+ bir ekran. Bütçesi yeten için bence hala taş gibi kullanılır bir telefon. 2018 yılında çıkmış bir Android telefon söyle bana sıkıntısız bir şekilde kullanacağım?

Sıkıntısızdan kastın yazılımsa tabii ki iPhone X kullan. Sanırım mesajlarımı dikkatlice okumuyorsunuz.
 

Geri
Yukarı