1000TL Blue Switch klavye önerisi

O eklenen kargo parası değil, devlete vergi :)

900 liram var iş arıyorum 1 haftadır o vergi yüzünden.

Tecrübeyle sabittir ki bu konu hakkında forumda çok fazla savaş verdim ama Rampage Gamepower Monster Excalibur vs. önerenler gerçekten pek bu işlerden anlamıyor bir örnek vereyim arkadaşım Monster Pusat mouse ile kulaklık bir de Gamepower Warlock klavye almış 24500 TL'ye de Monster 3050 Ti 11800H laptopu Amazon'da 20000 TL MSI modeli ile aynı donanımların kampanyası varken aldı ve sen Razer BlackShark v2X e boşuna 1000 lira verdin bu kulaklık da 7.1 çok güzel dedi ama kendisi Windows 11 kullanıyormuş ve Windows 11 de 7.1 Surround özelliği yok :) ve şu an 144Hz paneli 60Hz kullanıyor olmasından korkuyorum :) ben ona bunu söyleyince öyle deme 500 liralık soğutucu verdiler diyor :)

Son düzenleme:
Tecrübeyle sabittir ki bu konu hakkında forumda çok fazla savaş verdim ama Rampage Gamepower Monster Excalibur vs. önerenler gerçekten pek bu işlerden anlamıyor bir örnek vereyim arkadaşım Monster Pusat mouse ile kulaklık bir de Gamepower Warlock klavye almış 24500 TL'ye de Monster 3050 Ti 11800H laptopu Amazon'da 20000 TL MSI modeli ile aynı donanımların kampanyası varken aldı ve sen Razer BlackShark v2X e boşuna 1000 lira verdin bu kulaklık da 7.1 çok güzel dedi ama kendisi Windows 11 kullanıyormuş ve Windows 11 de 7.1 Surround özelliği yok :) ve şu an 144Hz paneli 60Hz kullanıyor olmasından korkuyorum :) ben ona bunu söyleyince öyle deme 500 liralık soğutucu verdiler diyor :)
Verdikleri soğutucunun malzeme ederi de normalde 100 liradır Allah bilir 😂. Fakat haklısınız. Aynı şey sadece markalarda değil örnek olarak, bazı insanların sadece MediaMarkt, Teknosa vb teknoloji dükkanlarından alışveriş yapması. Daha bugün gittim, MediaMarkt ağzına kadar dolu. Son durumlarla beraber de fiyatları iyice köklediler. Millet fıldır fıldır dolaşıyor onu bunu alıyor ama halbuki interneti açıp bir baksan. O 30k yazan Monster'ın veya başka bir ürünün oradaki fiyatından daha uyguna daha yüksek performansa sahip cihaz var. İnsanlara bunu anlatana kadar da çoook uğraşıyorsunuz. En sonunda, başına bir sorun gelir ise o üründen dönüyor size ama onun da bir faydası olmuyor artık... Sabır dilerim size hocam. Zor iş.

900 liram var iş arıyorum 1 haftadır o vergi yüzünden.

🙂

Arkadaşlar Ajazz olan ingilizce olduğu için belki istemeyebilir ama genede seçenek olarak ekledim ikinci olarak DK61E modeli onuda ekledim bir de redragon red switch klavye buldum biraz bunlar nasıldır?

Verdikleri soğutucunun malzeme ederi de normalde 100 liradır Allah bilir 😂. Fakat haklısınız. Aynı şey sadece markalarda değil örnek olarak, bazı insanların sadece MediaMarkt, Teknosa vb teknoloji dükkanlarından alışveriş yapması. Daha bugün gittim, MediaMarkt ağzına kadar dolu. Son durumlarla beraber de fiyatları iyice köklediler. Millet fıldır fıldır dolaşıyor onu bunu alıyor ama halbuki interneti açıp bir baksan. O 30k yazan Monster'ın veya başka bir ürünün oradaki fiyatından daha uyguna daha yüksek performansa sahip cihaz var. İnsanlara bunu anlatana kadar da çok uğraşıyorsunuz. En sonunda, başına bir sorun gelir ise o üründen dönüyor size ama onun da bir faydası olmuyor artık... Sabır dilerim size hocam. Zor iş.

Annem iki katı fiyatına Huawei Watch GT Pro almıştı ve arkadaşı ile annem Akakçe'den en ucuzu görünce "Akakçe dandik mal satıyor" demişti o zaman da çok komik gelmişti ki keşke Akakçe'nin satmadığını sadece en ucuzunu bulduğunu anlatsam dinleyip anlayacak durumda olsaydılar ki verdikleri soğutucunun kalitesi bir yana sattıkları ürünün çok ısındığı soğutucu ile telafi etmeye çalıştıklarından belli :)

🙂

Arkadaşlar Ajazz olan İngilizce olduğu için belki istemeyebilir ama gene de seçenek olarak ekledim ikinci olarak DK61e modeli onu da ekledim bir de Redragon red Switch klavye buldum biraz bunlar nasıldır?

Ajazz da güzel gibi ama zaten vergiyle beraber yaklaşık 1300 lira olduğu için bence DK61e alın gitsin.

🙂

Arkadaşlar Ajazz olan ingilizce olduğu için belki istemeyebilir ama genede seçenek olarak ekledim ikinci olarak DK61E modeli onuda ekledim bir de redragon red switch klavye buldum biraz bunlar nasıldır?

K617 için şu konuyu bırakayım.

K552 ise çok popüler bir modeldir ve bu modellerin her ikisi de güzeldir. Pişman olmazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı