100TL ile ne yapabilirim?

whywouldnt?

Hectopat
Yer
Linkin Park
Elimde 100TL var, genelde PC ile uğraşıyorum LoL oynuyorum RP satın almak istemiyorum. Kulaklığım yok ama 100TL'ye de düzgün kulaklık yok. Sinema vs. ile de uğraşmıyorum. LoL figür istiyordum ama çok pahalılar mouse alsam diyorum orta tekerleği bozuk onu da istemiyorum idare edebilirim. Ne yapacağım bu paraya :)

Son düzenleyen: Moderatör:
16 dolar mı ediyor gerçekten ya? Ne kadar düşük geliyor böyle insana.
Bunlar güzel günlerimiz, daha beter olacak her şey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar güzel günlerimiz, daha beter olacak her şey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aklıma Pek Yakında dizisindeki ''Bilemiyorum Altan, bilemiyorum.'' Sahnesi geldi. Gerçekten bilemiyoruz. Sanırım dediğiniz gibi daha da kötü olacak.

16 dolar mı ediyor gerçekten ya? Ne kadar düşük geliyor böyle insana.
Aslında 15 dolar kusur bir şey. Ama 50 cent benden olsun dedim. Sevinsin gariban. :ROFL: Zaten kimse güncel kurdan satış yapmaz hep üstündedir satış fiyatı. Büyük ihtimal arkadaşın eline 13 dolar falan geçer.

Malesef durum bu. Avrupa'da bir çocuğun bozuklukları Türkiye'de 100 TL ediyor. Masanın üstündeki para 100 TL, hatta daha fazla bile olabilir.

KQOHqt.jpeg

Aslında 15 dolar kusur bir şey. Ama 50 cent benden olsun dedim. Sevinsin gariban. :ROFL: Zaten kimse güncel kurdan satış yapmaz hep üstündedir satış fiyatı. Büyük ihtimal arkadaşın eline 13 dolar falan geçer.

Malesef durum bu. Avrupa'da bir çocuğun bozuklukları Türkiye'de 100 TL ediyor. Masanın üstündeki para 100 TL, hatta daha fazla bile olabilir.

KQOHqt.jpeg

Barcelona'da bir dondurma kadar falan işte bizim 100 TL'mizin değeri. Bazı insanların iki günlük yevmiyesi işte bizim 100 TL'miz. Para biriktirip Avrupa'ya gitmek ve orada çalışıp para kazanma fikri son zamanlarda çok ağır basıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı