104 TL sistem toplama

Dahili ekran kartı.
Benimkinde de olacak o zaman. bekle bakayım.
Bugün meraklanıp kasa toplamaya başladım. Ve sonra "En düşük fiyatlı kasa nasıl toplanır?" dedim kendime. Ve böyle başladı macera.
Sistem:
İşlemci ve Anakart (Ekran kartı dahili.) / Kingston RAM 512MB DDR2 / Boost PSU 250W / 80GB HDD /
104,00 ₺ etti. Rekor bu mu?
Edit: Kasayı Çıkarttım. Artık 89 ₺.
Edit 2: Yeni ekran kartı eklendi. Fiyat aynı.
Edit 3: HDD Güncellendi. Fiyat: 84 ₺
İşlemci değişiyor. Fiyat: 76 ₺
Edit 5: İşlemci ve Anakart değişti. Vistacı yapınca bir şey demediğiniz için ben de ekran kartını çıkardım. 54 ₺ oldu. Rekor benim.
@Mor Koşucu

54.
@TheLastTereyagi

1625148437960.png

Edit: HDD değişti, 49 TL.

Son düzenleme:
Bugün meraklanıp kasa toplamaya başladım. Ve sonra "En düşük fiyatlı kasa nasıl toplanır?" dedim kendime. Ve böyle başladı macera.
Sistem:
İşlemci ve Anakart (Ekran kartı dahili.) / Kingston RAM 512MB DDR2 / Boost PSU 250W / 80GB HDD /
104,00 ₺ etti. Rekor bu mu?
Edit: Kasayı Çıkarttım. Artık 89 ₺.
Edit 2: Yeni ekran kartı eklendi. Fiyat aynı.
Edit 3: HDD Güncellendi. Fiyat: 84 ₺
İşlemci değişiyor. Fiyat: 76 ₺
Edit 5: İşlemci ve Anakart değişti. Vistacı yapınca bir şey demediğiniz için ben de ekran kartını çıkardım. 54 ₺ oldu. Rekor benim.
Yeniden Edit: RAM değişti. Yeni sistem: İşlemci ve Anakart (Ekran kartı dahili.) /512MB RAM / Boost PSU 250W / 80GB HDD /
49 ₺!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı