TheLastTereyagi
Centipat
Kanka ilan eski.Yoo, ben 46 TL topladım.
Birinci benim, rekoru ben kırdım.
Kanka ilan eski.Yoo, ben 46 TL topladım.
Birinci benim, rekoru ben kırdım.
Dalgınlıktan olmuş, RAM'i bununla değiştirdim, 46 TL.
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bekleyin bir.
Alın 1 TL ile topladım.Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Madem öyle oluyor.
Fiyatı biz belirliyoruz, en az 80 TL isterler diye tahmin ediyorum.
Fiyatı biz belirliyoruz, en az 80 TL isterler diye tahmin ediyorum.
+abi benim ryzen 5 3400g vardı ona nolduBugün meraklanıp kasa toplamaya başladım. Ve sonra "En düşük fiyatlı kasa nasıl toplanır?" dedim kendime. Ve böyle başladı macera.
Sistem:
İşlemci ve Anakart (Ekran kartı dahili.) / Kingston RAM 512MB DDR2 / Boost PSU 250W / 80GB HDD /
104,00 ₺ etti. Rekor bu mu?
Edit: Kasayı Çıkarttım. Artık 89 ₺.
Edit 2: Yeni ekran kartı eklendi. Fiyat aynı.
Edit 3: HDD Güncellendi. Fiyat: 84 ₺
İşlemci değişiyor. Fiyat: 76 ₺
Edit 5: İşlemci ve Anakart değişti. Vistacı yapınca bir şey demediğiniz için ben de ekran kartını çıkardım. 54 ₺ oldu. Rekor benim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.