10400F sistem vs. 3600 sistem

R5 3600 stock fan ile kullanılacak bir işlemci değil.En az bir Snowman T6 işinizi görür.

Hocam bence bekleyin haziran gibi fiyatlar düşecek diyorlar o zaman bu fiyata 2070 2070 Super toplarsınız belki. Technopat YouTube kanalındada Haziran'ı öneriyorlar.

Beklemek mantıklı evet ama şu an tüm günüm evde geçiyor ve laptop ile de pek bir şey oynayamıyorum. Hazirana da daha çok var o yüzden almayı düşünüyorum.

Beklemek mantıklı evet ama şu an tüm günüm evde geçiyor ve laptop ile de pek bir şey oynayamıyorum. Hazirana da daha çok var o yüzden almayı düşünüyorum.

Genede siz bilirsininz ama bence bu kadar beklemişsiniz elinizde iyi bir para var 3 ay daha bekleyebilirsiniz bence.

Ben olsan bu fiyata altın/gümüş alırım düğün sezonunda satarım karımı alıp güzel bir sistem dizerim
(YATRIM TAVSİYESİ DEĞLDİR)

Kesinlikle R5 3600.aradaki 200₺ fiyat farkını hak eden bir işlemci R5 3600.

Takılabilir. Kötü bir şeye benzemiyor. Ben olsam R5 3600 alırım. Normal RTX 3060 şubat sonu da çıkıyor fakat çok acele etmeniz gerek. Bence RTX 3060 çıkmasını bekleyin. Fakat çıktığı saati falan takip edin.

Şimdi benim hazır sistem alma nedenim toplayamadığım için. Ekran kartı piyasasını biliyorsunuzdur. Hazır sistemler bir nebze daha uygun. Bu RTX 3060 çıktığı zaman hazır sistemlere gelecek mi? Ya da fiyatlar ne olacak kestiremediğimiz için bu sistemi de kaçırmak istemiyorum. Gerçekten kararsız kaldım Türkiye'de ne olacağı belli olmadığı için bir türlü karar veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…