105 bin sıralama ile tercih yapılır mı?

Merhaba @Fazlı Cankurt. Öncelikle sonucunuz aslında güzel gelmiş, hayırlı olsun. Antalya Belek Üniversitesi tam burslu Psikoloji bölümünün gelme ihtimali var. Bunun yanı sıra Mersin Üniversitesi Psikoloji bölümünün de gelme ihtimali biraz var.

YKS'de 105k yaptım istediğim bölüm psikoloji fakat Antalya ve çevresinde gelmiyor. Ailemde ısrarla sınıf öğretmenliği oku diyor çok kararsız kaldım daha 17 yaşındayım üniversite için hazır mıyım hiç bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Bence bir yıl daha hazırlan 17 yaşındaymışsın zaten 1 yıl hazırlansan daha iyi bir sonuç elde edersin

Aslında hayır fakat sözelde iyi yaptığım için muhtelemen ileriye attı beni sıralama
Ben tercih yap derim zaten psikoloji ile sınıf öğretmenliği arasındasın ve mezuna kalıp 50 k girsen bile değişcek tek şey Antalya ve çevresinde psikoloji okuman olur. Ben aileni ikna et il dışında psikoloji oku ya da sınıf öğretmenliği yaz derim. Sırf ilinde okumak için 1 yılını heba ettiğine deymez. 17 yaşındayım diyorsunuz da hangi ay ve yılda doğdunuz? Bu yıl 18 olmanız lazım.

YKS'de 105k yaptım istediğim bölüm psikoloji fakat Antalya ve çevresinde gelmiyor. Ailemde ısrarla sınıf öğretmenliği oku diyor çok kararsız kaldım daha 17 yaşındayım üniversite için hazır mıyım hiç bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?

Hocam tercih yapıp yapmamak tamamen sizin ileride nasıl bir hayat istediğinize bağlı 2 milyonda tercih yapan da var 10k da mezuna bırakan da var.

İşin içerisinde memuriyet olan hiçbir meslek okumayın, sınıf öğretmenliğinin de ataması pek iyi değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı